Demarinuoret julkisti vuoden piirin, vuoden piiritoimijan ja vuoden tapahtuman Demarinuorten ja SONKin glögeillä 2.12.2015. Demarinuorten liittohallitus suoritti valinnan hakemusten perusteella.

Vuoden piiriksi valittiin Uudenmaan Demarinuoret. Piiri on tehnyt pitkäjänteistä työtä nuorisotoiminnan kehittämiseksi. Uudenmaan Demarinuoret toimii aktiivisesti kahden vaalipiirin alueella ja on onnistunut kehittämään tehokkaan piirijohtoisen toimintamallin.

Vuoden piiriaktiiviksi valittiin Noora Kettunen Joensuusta. Noora on toiminut Demarinuorten Savo-Karjalan piirissä menestyksekkäästi useamman vuoden ajan. Noora on aurinkoinen ja sydämellinen ihminen, joka saa aina kaikki uudet jäsenet tuntemaan olonsa tervetulleeksi.

Vuoden tapahtumaksi valittiin Savo-Karjalan Demarinuorten tapahtumatoiminta kokonaisuudessaan. Liittohallitus katsoi, että tapahtumatoimintaa on uudistettu poikkeuksellisen onnistuneesti. Piirin tapahtumatoiminnassa on tehty yhteystyötä yli organisaatiorajojen ja ajateltu tapahtumakonsepteja uudella tavalla.

Voittajat palkitaan aktiivipäivillä ensi vuoden tammikuussa. Demarinuoret onnittelee kaikkia voittajia!

Lisätiedot:

Miikka Lönnqvist
Demarinuorten pääsihteeri

050 542 0160
miikka.lonnqvist@demarinuoret.fi