Demarinuorten ja SONKin perinteinen kesäleiri järjestetään tänä vuonna 30.7.-1.8. Sipoossa. Mukana leirillä ovat myös SAK:n demaritaustaiset nuoret! Leirillä pääset tutustumaan kavereihin ympäri Suomea, kehittämään niin järjestöllisiä kuin vaikuttamiseen liittyviä taitojasi – unohtamatta vapaa-ajan viettoa, sonkkialaisia tai vierailijoita!

Tapahtuma alkaa perjantaina 30.7. klo 11.00 Helsingin Hakaniemestä ja päättyy sunnuntaina 1.8. n. klo 14:00. Aloitamme leirin Hakaniemestä ja siirrymme perjantai-iltapäivän aikana yhteiskyydillä Sipooseen. Tapahtuman hinta on 50 euroa/osallistuja ja se sisältää majoituksen, ohjelman, ruokailut sekä matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Jos saavut leirille eri aikaan kuin ohjelman mukaisesti, ota yhteys Jussi Tauriaiseen sähköpostilla (jussi.tauriainen@demarinuoret.fi). Kesäleiripaikka on saaressa ja sinne kuljetaan yhteisellä lautalla, joten saapumista ja aikaisemmin lähtemistä pitää suunnitella etukäteen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy sunnuntaina 18.7. klo 23:59. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Alle kolme päivää ennen tapahtumaa peruuttaminen on mahdollista vain sairastodistusta vastaan. Muussa tapauksessa peritään 100%. SAK:laisten ammattiliittojen ryhmät tukevat jäsentensä osallistumista tapahtumaan. Lisätietoja antaa: jussi.kukkola@sak.fi

(Huom! Koska kesäleiri on SONKin ja Demarinuorten yhteinen, tapahtuma on maksullinen kaikille.)

Varaa oma paikkasi ja ilmoittaudu kesäleirille nyt! Leirille otetaan mukaan 40 ensin ilmoittautunutta. Seuraamme koronarajoituksia. Jos uusia rajoituksia tulee, voidaan osallistujia rajata pois ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja kesäleiristä voit, kysellä sähköpostilla toimisto@demarinuoret.fi lomien 18.6.-18.7. aikana kesällä tai järjestösuunnittelija Oscar Lindvallilta (oscar.lindvall@demarinuoret.fi)

Kesäleirin peruutukset ja ei kiireelliset asiat leiristä sähköpostilla Demarinuorten Jussi Tauriaiselle. (jussi.tauriainen@demarinuoret.fi)

Toivottavasti nähdään leirillä!

Ilmoittautumaan pääset tästä

Linkki Facebook tapahtumaan tästä.