Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee JÄRJESTÖSUUNNITTELIJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Järjestösuunnittelijan vastuulla ovat muun muassa:

  • Demarinuorten järjestöllisen toiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät
  • Tapahtumasuunnittelu ja -järjestely yhdessä muun henkilöstön kanssa
  • Alueellisen ja paikallisen toiminnan tukeminen
  • Demarinuorten taloudenhoidon, laskutuksen ja hallinnon käytännön tehtävät

Vaikka työ sisältää rutiineja, on jokainen työviikko erilainen ja siksi myös tehtäväkenttä elää ja muuttuu muun toiminnan mukana.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta järjestötoiminnasta, kykyä kehittää Demarinuorten toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi luemme kirjanpidon ja taloushallintojärjestelmien tuntemuksen sekä kokemuksen tapahtumajärjestelyistä ja Demarinuorten toiminnasta.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mahtavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Palkan lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut. Työ edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä sekä matkustusvalmiutta.

Pyydämme hakijoita toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon pdf-tiedostoina 11.03.2019 klo 15.00 mennessä pääsihteeri Simo Rissaselle osoitteeseen paasihteeri@demarinuoret.fi (viestin otsikoksi ”Järjestösuunnittelija”).

Haastattelut järjestetään viikolla 11 ja työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja työstä antaa:

Simo Rissanen
Pääsihteeri
simo.rissanen@demarinuoret.fi
p. 050 466 9003