Demarinuorten liittohallitus on valinnut uudeksi pääsihteeriksi Sara Salosen. Eurooppanuorten pääsihteerin paikalta tehtävään siirtyvä Salonen on koulutukseltaan teologian kandidaatti.

Salonen on työskennellyt aiemmin muun muassa Demarinuorten järjestösuunnittelijana sekä toiminut aktiivisena luottamushenkilönä sitoutumattomissa ja poliittisissa järjestöissä.

Saran monipuolinen ja vaikuttava kokemus nuorisojärjestökentästä antaa mitä parhaat eväät menestyä Demarinuorten pääsihteerinä. Kasvava ja kehittyvä järjestö tarvitsee johtajan, jolla on sekä osaamista että vahva visio. Tässä luotan Saraan täysin”, kommentoi Demarinuorten puheenjohtaja Pinja Perholehto.

On ilo palata Demarinuorille hommiin! Odotan innolla, että pääsen antamaan oman panokseni, jotta Demarinuoret olisi entistäkin vaikuttavampi nuorisojärjestö ja SDP nuorten suosima pääministeripuolue myös seuraavalla eduskuntakaudella,” kommentoi Salonen.

Pääsihteeri toimii esihenkilönä Demarinuorten henkilöstölle ja vastaa liiton taloudesta, hallinnosta sekä toiminnan kehittämisestä.

Lisätiedot:

Pinja Perholehto
puheenjohtaja
p. 040 059 6521
pinja.perholehto@demarinuoret.fi

Sara Salonen
pääsihteeri 26.7.2022 alkaen
sara.salonen@demarinuoret.fi