rakkasukirjekuori

Arvoisat perussuomalaiset kansanedustajat,

On ihanaa, että Suomessa saa rakastaa ja osoittaa rakkauttaan vapaasti.  Rakkaus on yksi tärkeimmistä yhteiskuntaamme koossapitävistä voimista. Siksi halusimme kirjoittaa teille rakkauskirjeen.

Rakkauden kieltäminen ei tuo milloinkaan mitään hyvää tai kaunista maailmaan. Suomi on pieni maa, emmekä voi sulkea ketään ulkopuolelle.  Meidän on rakennettava parempaa yhteiskuntaa yhdessä ja se ei onnistu, jos emme kaikki voi tuntea olevamme hyväksyttyjä.

Me vetoamme teihin, arvoisat perussuomalaisten kansanedustajat: hyväksykää rakkaus ja äänestäkää tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Tunnustakaa samaa sukupuolta olevat parit yhtä arvokkaiksi kuin muutkin. Tasa-arvoisen avioliittolain hyväksyminen ei ole omantunnon kysymys, se on ihmisoikeuskysymys.

Tällä kirjeellä haluamme levittää rakkautta ja me toivomme että te lähetätte sitä myös eteenpäin. Sen vuoksi tämän kirjeen mukana on teille jokaiselle postimerkit, jotta voisitte lähettää rakkauskirjeet omille läheisillenne. Rakkaus on ainoa asia, joka kasvaa, kun sitä tuhlataan.

Kaikella rakkaudella,

Sosialidemokraattiset Nuoret


Demarinuoret järjesti viime viikolla kyselyn, jossa sai ehdottaa henkilöitä tai tahoja, jotka kaipaisivat lisää rakkautta maailmaansa. Kyselyssä annettiin yhteensä 1657 ääntä ja äänet jakautuivat seuraavasti: Perussuomalaisten eduskuntaryhmä  21 %, ministeri Päivi Räsänen (kd) 20 %, Perussuomalaiset Nuoret 15 %, kansanedustaja ja lakivaliokunnan puheenjohtaja Anne Holmlund (kok) 11 %, Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä 9 %, Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmä 9 %, kansanedustaja Harry Wallin (sd) 9 % ja muut 6 % annetuista äänistä.