Demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen haluaa perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin vastauksen siihen, hyväksyykö hän Perussuomalaisten Nuorten tempauksen polttaa EU-lippu. Perussuomalaiset Nuoret on ilmoittanut polttavansa eurooppalaisen yhteistyön symbolin tänään Mikkelissä.

– Hyväksyykö Timo Soini todella tällaisen vihateon, vaikka on kovasti puhunut julkisuudessa vihapuhetta vastaan ja kannustanut ihmisiä kiihkottomaan vaalityöhön? Tämä kertoo jälleen sitä tuttua tarinaa, että perussuomalaisten sanat eivät vastaa heidän tekojaan, sanoo Demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen ja jatkaa:

– Tämäkö on teidän tapanne kritisoida asioita, joista ette pidä? Kun te vastustatte pakkoruotsia, niin poltatteko seuraavaksi ruotsinkirjat? Kun te vastustatte tasa-arvoista avioliittolakia, niin heitätättekö sen jälkeen roviolle sateenkaariliput? Mihin tämä vielä tulevaisuudessa johtaa?

Räsäsen mielestä poliittisilla nuorisojärjestöillä on vastuu siitä, millaista esimerkkiä he näyttävät suomalaiselle nuorisolle.

Lisätiedot:

Joona Räsänen
Demarinuorten puheenjohtaja
050 547 5590
joona.rasanen@demarinuoret.fi