Demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen on tänään ilmoittanut olevansa käytettävissä jatkokaudelle järjestön puheenjohtajana. Demarinuorten puheenjohtaja valitaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle liittokokouksessa 6.- 8. kesäkuuta Vantaalla. Räsänen on johtanut Demarinuoria toukokuusta 2012. Räsänen ilmoitti aikeistaan tänään puhuessaan Uudenmaan Demarinuorten kevätkokouksessa Hyvinkäällä.

─ Demarinuorten puheenjohtajuus on ollut minulle kunniatehtävä ja unelmatyö. Olen edelleen erittäin motivoitunut viemään Demarinuoria eteenpäin ja antamaan oman panokseni myös koko sosialidemokraattisen liikkeen kehittämiseen. Poliittisesti meidän on edelleen profiloiduttava tulevaisuutta rakentavan, eteenpäin katsovan ja realistisen vaihtoehdon tarjoajana, joka ei luisu äärimmäisyyksiin eikä populismiin. Samalla meidän on kehitettävä jatkuvasti toimintaamme nuoria osallistavampaan suuntaan, Räsänen kommentoi.

Joona Räsänen on 27-vuotias lohjalainen kaupunginvaltuutettu ja pitkän linjan puolueaktiivi. Hän toimii tällä hetkellä muun muassa Lohjan kaupunginvaltuuston puheenjohtajana ja SDP:n puoluevaltuutettuna.