Demarinuorten ja SONKin perinteinen kesäleiri järjestetään tänä vuonna 9.-11.8.2019 Virroilla Nuorisokeskus Marttisessa. Leirillä pääset tutustumaan kavereihin ympäri Suomea, kehittämään niin järjestöllisiä kuin vaikuttamiseen liittyviä taitojasi – unohtamatta vapaa-ajan viettoa, graffiteja ja leffailtaa!

Tapahtuma alkaa perjantaina 9.8. klo 10.00 ja päättyy sunnuntaina 11.8 klo 13:00, mutta voit halutessasi saapua kesäleirille omien aikataulujesi mukaan. Tapahtuman hinta on 50 euroa/osallistuja ja se sisältää majoituksen, ohjelman, ruokailut sekä matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy sunnuntaina 28.7. klo 23:59. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Alle kolme päivää ennen tapahtumaa peruuttaminen on mahdollista vain sairastodistusta vastaan. Muussa tapauksessa peritään 100%

(Huom! Koska kesäleiri on SONKin ja Demarinuorten yhteinen, niin tapahtuma on maksullinen kaikille.)

Varaa oma paikkasi ja ilmoittaudu kesäleirille nyt!
Ilmoittautumaan leirille pääset täällä: http://bit.ly/kesäleiri2019

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Lisätietoja kesäleiristä voit, kysellä sähköpostilla toimisto@demarinuoret.fi lomien aikana kesällä tai kesätyöntekijältämme Petteri Matteiselta (petteri.matteinen@demarinuoret.fi)

Kesäleirin peruutukset ja ei kiireelliset asiat leiristä sähköpostilla Demarinuorten Jenni Langille. (jenni.lang@demarinuoret.fi)

Nähdään leirillä! 🙂