Demarinuoret on valinnut viestintäsuunnittelijaksi Etta Melanderin, joka aloittaa tehtävässään 11.12.2023. Viestintäsuunnittelija koordinoi ja kehittää liiton ulkoista ja sisäistä viestintää, tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan sekä suunnittelee Demarinuorten kampanja- ja vaaliviestintää. 

”Huippufiilis aloittaa Demarinuorilla! Tämä on mieletön mahdollisuus enkä malta odottaa, että pääsen kunnolla työn touhuun ja tekemään töitä loistavan tiimin kanssa!”, Melander iloitsee.

Melander on yleisen kielitieteen maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa ja lisäksi opiskelee kulttuurituotantoa Humakissa. Melander on toiminut kuluneen vuoden Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYYn hallituksessa vastuualeinaan viestintä ja vapaaehtoiset. Etalla on viestintäkokemusta myös muista luottamus- ja työtehtävistä mm. tiedekuntajärjestöstään sekä Building SMART Finlandista. 

”Etan laaja viestintäosaaminen sekä käsitys rakentavasta ja vaikuttavasta viestinnästä vakuuttavat. Lisäksi Etan osaaminen vapaaehtoisten parissa on iso etu vaikuttavien viestintätoimien jalkauttamisessa eteenpäin alueille ja aktiiveille”, pääsihteeri Sara Salonen kommentoi.

Lisätietoja:

Sara Salonen
Pääsihteeri
sara.salonen@demarinuoret.fi
040 483 9976

Etta Melander
Viestintäsuunnittelija
etta.melander@demarinuoret.fi