Demarinuoret on valinnut viestintäsuunnittelijaksi Vilhelmiina Eskolan, joka on aloittanut tehtävässään 2.5.2023. Viestintäsuunnittelija koordinoi liiton ulkoista ja sisäistä viestintää, tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan sekä suunnittelee Demarinuorten kampanja- ja vaaliviestintää. 

Olen todella innoissani päästessäni työskentelemään Demarinuorissa yhteisen aatteen eteen! Viestinnän rooli politiikassa korostuu jatkuvasti, joten koen uuden työni erittäin merkitykselliseksi”, Eskola iloitsee.

Eskola on politiikan ja viestinnän opiskelija sekä Porvoon kaupunginvaltuutettu. Aiempaa kokemusta hänellä on muun muassa Uudenmaan Sosialidemokraattien järjestöassistenttina toimimisesta sekä Demarinuorten liittohallituksesta. Viestintää Eskola on tehnyt Helsingin Demarinuorten viestintävastaavana sekä vaalityöryhmien jäsenenä.

”Vilhelmiina on osoittanut erinomaista kykyä niin visuaaliseen, poliittiseen kuin strategiseenkin viestintään. Uskon, että Demarinuorten viestintä nousee Vilhelmiinan käsissä aivan uudelle tasolle”, pääsihteeri Sara Salonen kommentoi.

Lisätietoja:

Sara Salonen
Demarinuorten pääsihteeri
sara.salonen@demarinuoret.fi
040 483 9976

Vilhelmiina Eskola
Demarinuorten viestintäsuunnittelija
vilhelmiina.eskola@demarinuoret.fi