Demarinuoret muistivat glögeillään vuoden 2017 aikana ansioituneita toimijoitaan Demarinuorten ja SONKin glögeillä 5.12.2017. Tilaisuudessa käytti puheenvuorot myös SDP:n presidenttiehdokas Tuula Haatainen, Young European Socialistin pääsihteeri Tuulia Pitkänen ja Allianssin puheenjohtaja Elisa Gebhard. Glögeillä kävi runsaasti yhteistyökumppaneita, sidosryhmiä ja jäseniä. Demarinuoret kiittää kuluneesta vuodesta ja toivoo hyvää yhteistyötä seuraavalle vuodelle!

Muistetut tahot ovat:

Demarinuorten vuoden piiri 2017: Lounais-Suomen Demarinuoret

Lounais-Suomen Demarinuoret ovat vuoden aikana toimineet aktiivisesti järjestäen monipuolista toimintaa eri puolella Lounais-Suomen piiriä. Erityisen onnistuneesta tapahtumasta esimerkkinä toimii kesällä järjestetty Konttifest-tapahtuma, joka keräsi paljon väkeä yhteen kulttuurin merkeissä.

Demarinuorten vuoden aktiivi 2017: Ilona Sorri

Ilona Sorri on osoittanut vuoden 2017 suurta paloa sosialidemokraattiselle liikkeelle ja etenkin yhdenvertaisuusasioille. Ilona on edistänyt aktiivisesti yhdenvertaisuusajattelua Demarinuorissa muun muassa olemassa keskeisenä henkilönä valmistelemassa yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja häirintäyhdyshenkilötoimintaa.

Demarinuorten vuoden kuntavaalivaikuttaja 2017: Hannu Mällinen

Hannu Mällinen on toiminut kuntavaaleissa 2017 tärkeänä taustavaikuttajana edistämällä erityisesti nuorten menestystä kuntavaaleissa Rovaniemellä. Hannu on omalla panoksellaan ollut edesauttamassa sitä, että kolme uutta nuorta valittiin Rovaniemen kaupunginvaltuustoon ja SDP:n kannatus nousi (+5,3 %) Rovaniemellä ainoana yliopistokaupunkina koko maassa.

Demarinuorten Vuoden kuntavaalivaikuttaja 2017: Henri Kultalahti

Henri Kultalahti on toiminut kuntavaaleissa 2017 tärkeänä taustavaikuttajana edistämällä etenkin nuorten menestystä kuntavaaleissa Tampereella. Henri on osoittanut jo vuosia olevansa luotettava, avulias ja aina valmis tekemään töitä muiden puolesta.