Demarinuoret muistivat glögeillään vuoden 2019 aikana ansioituneita toimijoitaan Demarinuorten ja SONKin glögeillä 4.12.2019.

Tilaisuudessa käytti puheenvuorot Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi ja SONKin puheenjohtaja Topi Kytölehto, joille kummallekin glögit olivat viimeiset nykyisissä rooleissaan. Kytölehto jää tehtävästä pois 31.12.2019 ja Näkkäläjärvi Demarinuorten liittokokouksessa 22.-24.5.2020.

Glögeillä kävi runsaasti yhteistyökumppaneita, sidosryhmiä ja jäseniä. Demarinuoret kiittää kuluneesta vuodesta ja toivoo hyvää yhteistyötä seuraavalle vuodelle!

Muistetut tahot ovat:

Finland Svenska Unga Socialdemokrater

Demarinuorten vuoden piiri 2019 : FSUD

Finland Svenska Unga Socialdemokrater on toiminut aktiivisesti, järjestää paljon tapahtumia ja on läsnä somessa. FSUD toimi erinomaisella tavalla etenkin vuonna 2019 ja ansaitsee siitä tunnustuksen.

Emilia Kangaskolkka

Demarinuorten vuoden aktiivi 2019: Emilia Kangaskolkka

Emilia Kangaskolkka on aktiivinen, valveutunut ja ahkera toimija, jolla on sydän paikallaan. Emilia hurmaa päättäväisyydellään ja aidolla halullaan muuttaa maailmaa paremmaksi. Emilia Kangaskolkka on toiminut sitoutuneesti koko vuoden 2019.

Demarinuorten vuoden tapahtuma 2019: Tampereen Demarinuorten uusien ilta

Tampereen Demarinuoret onnistuivat ansiokkaalla toiminnallaan houkuttelemaan uusien iltaan runsaasti uusia potentiaalisia toimijoita. Se on arvokasta etenkin, koska Demarinuoret ovat aloittelemassa vuonna 2020 jäsenhankintakampanjaa, jossa tavoitteena on houkutella toimintaan runsaasti uusia henkilöitä.

Lisäksi Demarinuoret kutsuivat jäsenistön esityksistä Denusauruksiksi Demarinuorten toiminnassa ansioituneita henkilöitä. Heitä ovat seuraavat henkilöt: 

Eero Kivinen

Miikka-Aukusti Heiskanen

Joona Räsänen

Teemu Huovinen

Liisa Komminaho

Kauko Keskisärkkä

Jani Kokko

Annika Laine

Kamal Palani Jafi

Berhan Ben Ahmadi

Miika Lumitsalo

Roby Mountrakis

Sara Etola

Jani Kykkänen

Lisätiedot: 

Mikkel Näkkäläjärvi
Demarinuorten puheenjohtaja
puh. 0400765002
mikkel.nakkalajarvi@demarinuoret.fi