Turun ja Lounais-Suomen Demarinuoret tarjoaa jäsenilleen työväenmusiikkielämyksen vappuna. Työväenlauluyhtye Vapaat radikaalit ja Totuuskomissio-bändi yhdistävät jälleen voimansa Linnateatterin vappukonsertissa 28.4. kello 19.

Ohjelmassa on mm. Agit Propin ja KOM-teatterin tunnetuksi tekemiä taistolaislauluja 1970-luvulta sekä 1900-luvun alun työväenlauluja. Mukana on paitsi tuttuja klassikoita kuten Natalia, Kenen joukoissa seisot ja Oppimisen ylistys, myös harvemmin kuultuja helmiä. Kappaleiden säveltäjiä ovat mm. Kaj Chydenius ja Eero Ojanen.

Liput maksavat Demarinuorten jäsenille 10€/12€ (norm. 16€/19€). Lippuja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti ja varaa omasi järjestösihteeriltä, Nelli Baranilta (nelli.baran(ät)demarinuoret.fi) viimeistään 24.4. mennessä.

—————————————————————–

Vapaat Radikaalit on turkulainen, poliittisesti sitoutumaton työväenlauluyhtye. Yhtye sai alkunsa kesällä 1999 ja on vuosien mittaan esiintynyt monenlaisissa tapahtumissa syntymäpäiväjuhlista hautajaisiin ja Valkeakosken työväenmusiikkitapahtumasta poliittisiin tilaisuuksiin. Yhtyeen aiemmat suurkonsertit Lopulliseen voittoon asti (Linnateatteri 2006) ja Laulu kaikille (Domino-teatteri 2008) ovat olleet yleisömenestyksiä.

Totuuskomissio on taitavista muusikoista koostuva yhtye, jossa on nelihenkinen torvisektio. Yhtye on koottu erityisesti säestämään Vapaita radikaaleja.