7.-11.4. Bryssel, Belgia
ECOSY Winter University

Winter University on yksi loistavimmista tavoista lähteä mukaan ECOSY:n toimintaan. Yhteistyössä S&D -parlamenttiryhmän ja FEPS:n kanssa järjestetty laadukas seminaari tarjoaa mahdollisuuden tutustua eurooppalaiseen vaikuttamiseen.

Tänä vuonna aiheena on tulevat eurovaalit ja kampanjateemat. Tarkempi ohjelma varmistuu myöhemmin mutta perinteisesti se on ollut laadukas ja osallistujat ovat päässeet tapaamaan vaikutusvaltaisia sosialidemokraattisia päättäjiä.

Demarinuoret ja SONK lähettävät seminaariin neljän (4) hengen delegaation. Valinnan tekevät liittohallitukset. Osallistujilta edellytetään motivaatiota ja kiinnostusta kansainväliseen toimintaan sekä kielitaitoa (seminaarin kieli on englanti). Valinnassa huomioidaan myös aiempi kokemus kansainvälisestä toiminnasta sekä mahdollisuus pitkäjänteiseen vaikuttamiseen kv-politiikassa.

Hae mukaan delegaatioon lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 10.3. mennessä sähköpostitse elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi.

Osallistumismaksu on 100 euroa ja se laskutetaan osallistujilta jälkikäteen. Maksu sisältää matkat kotimaassa ja ulkomaille, ruuat, osallistumismaksun ja majoitukset. Haun päättymisen jälkeen hakijoille ilmoitetaan delegaation kokoonpano ja osallistujille tapahtuman peruuttaminen kuluitta on mahdollista vuorokauden sisällä. Muutoin peruuttaa voi vain sairaustapauksissa.

Osallistujien velvoitteena on toimittaa tapahtumasta n. 2000 merkin mittainen vapaamuotoinen raportti, jossa kuvataan tapahtuman keskeisiä sisältöjä. Mikäli raporttia ei toimiteta, osallistujalta peritään kaksinkertainen osallistumismaksu. Vaihtoehtoisista ja luovista raportointitavoista voidaan sopia erikseen ottamalla yhteyttä elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi. Raportit lähetetään liittohallitukselle, kv-työryhmälle ja julkaistaan sopivassa muodossa liittojen nettisivuilla.

Lisätietoja:
Elisa Selinummi
elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi
+358 400 671 203