Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:n syyskokous on valinnut seuraavaksi puheenjohtajakseen Elisa Gebhardin, 24. Puheenjohtajuuskausi on kaksivuotinen (2018-2019).

”Allianssilla on koko nuorisoalan yhdistäjänä vahva mandaatti puhua tulevaisuudesta. Vahvuuksiamme ovat osallisuusasiat, kansainvälinen vaikuttavuus, yhdenvertaisuusosaaminen ja verkostomaisuus. Tavoitetaso täytyy kuitenkin saada korkeammalle, ja lähivuosina tehtävämme on nostaa sukupolvipolitiikka keskiöön kaikessa yhteiskunnan toiminnassa.” Gebhard linjaa.

Gebhard on aiemmin toiminut Allianssin hallituksen ja työvaliokunnan jäsenenä sekä puheenjohtanut Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry:tä. Gebhard opiskelee parhaillaan oikeustiedettä Helsingin yliopistolla ja työskentelee kansanedustaja Jutta Urpilaisen avustajana. Hän on Helsinkiläinen varavaltuutettu ja kaupungin kulttuurijaoston puheenjohtaja.

Gebhardia ehdottivat Demarinuoret, Ehkäisevä päihdetyö EHYT, Eurooppanuoret, Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta, Kokoomusnuoret, Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto, Sosialidemokraattiset opiskelijat, Svensk Ungdom, Varusmiesliitto ja Vasemmistonuoret.

Allianssin puheenjohtajana jatkaa vuoden loppuun Eero Rämö, joka on toiminut pestissään kaksi kautta. Koska nykyinen hallituksen jäsen Elisa Gebhard valittiin hallituksen puheenjohtajaksi, hänen sijalleen hallituksen varsinaiseksi jäseneksi valittiin Kimi Uosukainen (Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto, Plan International Suomi, Kehittämiskeskus Opinkirjo, Suomen Vanhempainliitto, Suomen 4H-liitto).

Allianssi piti syyskokouksensa torstaina 23.11. juhlien samalla 25-vuotista taivaltaan.

Asiasta antavat lisätietoja
Allianssin puheenjohtaja
Eero Rämö
p. 040 539 2737

Elisa Gebhard
p. 050 575 1723

Allianssin viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaava johtaja
Leena Pihlajamäki
p. 040 725 2887