Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n XXX liittokokous on valinnut liiton varapuheenjohtajiksi Emilia Kangaskolkan ja Kimi Uosukaisen. Kangaskolkka valittiin Demarinuorten 1. varapuheenjohtajaksi ja Uosukainen järjestön 2. varapuheenjohtajaksi.

Emilia Kangaskolkka on 19-vuotias liperiläinen kunnanvaltuutettu ja Pohjois-Karjalan aluevaltuuston varavaltuutettu sekä tämän kevään ylioppilas. Kangaskolkka on toiminut Demarinuorten liittohallituksen jäsenenä kaudella 2020-2022.

Kimi Uosukainen on 26-vuotias lahtelainen nuorisovaikuttaja ja yhteiskuntatieteiden ylioppilas. Uosukainen tunnetaan pitkästä nuorisojärjestötaustastaan ja kunnallisista luottamustehtävistä sekä hän on toiminut järjestön 2. varapuheenjohtajana vuodesta 2020.

”Seuraavat kaksi vuotta vaativat meiltä paljon. Me ponnistamme kohti eduskuntavaaleja ja puoluekokousta sekä valmistaudumme presidentin- ja europarlamenttivaaleihin. Tämä aika on kaikista otollisinta vaikuttamistyölle ja valtavasti se vaatiikin. Työtä me tekijät emme onneksi pelkää”, Kangaskolkka toteaa.

“Tänään ilmassa on todella lähestyvän kesän tuntua. Me Demarinuoret uskallamme haaveilla paremmasta, taistella väsymättä oikeudenmukaisuuden puolesta ja viedä hartiavoimin ajatuksemme toteen. Haastamme kyynikot ja vihankylväjät poliittisesta väristä huolimatta“, kommentoi Uosukainen.


Lisätiedot:
Pinja Perholehto
Demarinuorten puheenjohtaja
Puh.040 059 6521
pinja.perholehto@demarinuoret.fi