Itä-Suomen Demarinuoret (ISDN) on vuoden 2010 alussa perustettu Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö.

Me nuoret toverit, demarinuoret, uskomme itseemme ja mahdollisuuksiimme tehdä sosialidemokraattisesta liikkeestä aidosti vaikuttava liike – myös nuorten parissa.

Me keskustelemme debattikerhoissa, järjestämme politiikka-koulutuksia, kahvitamme koulukeskuksissa ja osallistumme mielenosoituksiin. Meillä on into uudistaa sosialidemokratiaa mutta siihen me tarvitsemme myös sinua. Lähde mukaan aktiiviksi, sillä sivustakatsominen ei muuta maailmaa!

Meillä Demarinuorissa pääset tutustumaan helposti erilaisiin ihmisiin, joita yhdistää halu tehdä maailmasta oikeudenmukaisempi ja solidaarisempi paikka meille kaikille. Sinun ei tarvitse liittyä tai kuulua puolueeseen kuuluaksesi Demarinuoriin, mutta niinkin voit halutessasi tehdä!

Demarinuoret antavat sinulle oivan mahdollisuuden päästä helposti sisälle politiikkaan paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti! Osallistumme joka vuosi aktiivisesti alueemme toimintaan, valtakunnallisiin Demarinuorten seminaareihin sekä kansainvälisiin seminaareihin ja kesäleireille, jotka kokoavat yhteen demarinuoria ympäri maailmaa.

Tapahtumamme eivät ole pelkästään ryppyotsaista politiikkaa, vaan yhteistä hauskanpitoa hyvien ihmisten kanssa.
Ota yhteyttä, tule mukaan ja rakastu aatteeseen:

Eveliina Reponen, järjestösihteeri
eveliina.reponen(a)demarinuoret.fi
040-484 6774

Itä-Suomen Demarinuoret (ISDN) on vuoden 2010 alussa perustettu Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö. Piiri perustettiin Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon piirien yhdistyessä.

Arvomme pohjautuvat samoihin sosialidemokraattisiin periaatteisiin – vapauteen, solidaarisuuteen ja tasa-arvoon.