575280_631625416859224_505823056_n

 

 

Eveliina Reponen ja Antti Lindtman Työväenliike Nyt- suurtapahtuman juontajina syyskuussa 2013

24.3.2014 Kannanotto

Savo-Karjala tarvitsee nuoren ja kuuluvan äänen – Eveliina Reponen eduskuntavaaliehdokkaaksi

 Joensuun Työväenyhdistys on asettanut vuosina 2012 ja 2013 Itä-Suomen Demarinuorten puheenjohtajana toimineen 25-vuotiaan Eveliina Reposen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Itä-Suomen Demarinuorten on erittäin helppo yhtyä Joensuun Työväenyhdistyksen aloitteeseen, sillä Eveliina tunnetaan Itä-Suomessa sanavalmiina ay-demarina ja feministinä, jolle sosialidemokratia on työn ja tasa-arvon aatetta. Eveliina on toiminut nuoresta iästään huolimatta pitkään sosialidemokraattisessa liikkeessä ja aidosti kantanut huolta siitä, että politiikka on läsnä arjessa. Eveliinalle politiikka kumpuaa halusta vaikuttaa yhteiskuntaan ja sen rakenteisiin.

Eveliina eli Eve toimii tällä hetkellä muun muassa Palvelualojen ammattiliiton eli PAMin nuorisovaliokunnan puheenjohtajana, Joensuun Työväenyhdistyksen varapuheenjohtajana, Savo-Karjalan piirihallituksen jäsenenä, sekä Riitta Myllerin vaalipäällikkönä. On siis sanomattakin selvää, että Eveliina kuuluu heihin, jotka puheen sijaan todella myös tekevät. Eveliina aktivoi omalla esimerkillään muita ja on osoittanut todellista halua puuttua vaikeisiinkin asioihin ja teemoihin – ja tätä hän tulee varmasti tekemään myös eduskuntavaaliehdokkaanakin. Eveliina on eräänlainen politiikan konkari ja järjestöpuolen asiantuntija, melkein valmis yhteiskuntapolitiikan ja englannin tuplamaisteri sekä kansainvälinen ay-aktivisti , jolta tietotaitoa ja halua vaikuttaa todella löytyy.

Eveliina on aattellinen ja osaava sosialidemokraatti isolla S:llä ja yhdellä A:lla ja siksi hän on oivallinen valinta edustamaan kansaa, kuvailee Itä-Suomen Demarinuorten puheenjohtaja Joonas Honkimaa.

Savo-Karjalan sosialidemokraattinen piiri vahvistaa eduskuntavaaliehdokkaansa tulevana viikonloppuna. Itä-Suomen Demarinuoret kannustavat piirikokousedustjia vahvistamaan Joensuun Työväenyhdistyksen esityksen.

Lisätietoa:
Itä-Suomen Demarinuorten puheenjohtaja
Joonas Honkimaa
joonas.honkimaa@gmail.com

Itä-Suomen Demarinuorten varapuheenjohtaja
Joakim Kärkäs
joakim.kärkäs@gmail.com