Demarinuorten kattojärjestö Euroopassa on Young European Socialists. YESin liittokokous eli kongressi kokoontuu Saksassa Duisburgissa 6.-9.4.2017. Kokouksessa päätetään järjestön poliittisista linjoista, tulevasta toiminnasta ja henkilövalinnoista tulevalle kaudelle. YESin kongressi on loistava mahdollisuus päästä mukaan vaikuttamaan ja tapaamaan tovereita ympäri Euroopan. Kokouksessa on osallistujia jokaisesta YESin jäsenmaasta ja – järjestöstä.

 

Demarinuoret lähettää kokoukseen oman delegaation ja nyt on mahdollisuus hakea mukaan edustamaan järjestöä. Edustajalta edellytetään kielitaitoa (kokouskieli on englanti), sitoutumista delegaation toimintaan ja kiinnostusta kansainväliseen politiikkaan. Delegaatio kokoontuu ennen kokousta ja osallistujilta edellytetään aktiivista osallistumista myös valmistelevaan työskentelyyn.

 

Hae mukaan delegaatioon ja lähde mukaan tekemään eurooppalaista sosialidemokratiaa!

Edustajille maksetaan osallistuminen, matkat, majoitus sekä kongressin ohjelmaan sisältyvät ateriat.

 

Hae mukaan delegaatioon lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 26.1.2017 mennessä poliittiselle suunnittelijalle osoitteeseen jani.kykkanen@demarinuoret.fi. Liiton työvaliokunta päättää delegaation kokoonpanosta tammikuun lopussa.

Demarinuoret hakee myös edustajaa YESin valtuustoon. Lue lisää täältä: https://demarinuoret.fi/2017/01/17/hae-demarinuorten-edustajaksi-yesn-valtuustoon-kaudelle-2017-2019/

 

Lisätietoja kongressista ja hausta:

Jani Kykkänen

Poliittinen suunnittelija

jani.kykkanen@demarinuoret.fi

040 827 9779