Pohjoismaiden ja Baltian Demarinuoret FNSU pitää kongressinsa 28.-30.5. Kööpenhaminassa, Tanskassa. Kongressissa tapaat uusia ihmisiä sekä päätät yhteisistä poliittisista ja toiminnallisista tavoitteistamme! Demarinuoret lähettää kokoukseen täyden 10 hengen delegaation, jonka kokoonpanosta päättää liittohallitus.

Osallistujilta toivomme halua ja aktiivisuutta edustaa järjestöämme kansainvälisellä kentällä, politiikan tuntemusta sekä kielitaitoa. Itse kokous pidetään englanniksi, mutta skandinaavisten kielten osaaminen katsotaan eduksi; enemmistö kokousedustajista on Norjasta, Ruotsista ja Tanskasta.

Tapahtumasta peritään 50 euron osallistumismaksu ja lisäksi osallistujat kirjoittavat tapahtumasta raportin Demarinuorille. Maksu kattaa kaikki matkat, ruoat sekä majoituksen kongressiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 10.4. mennessä sähköisesti elisa.selinummi@demarinuoret.fi. Lähtijöistä päätetään seuraavan viikonlopun aikana liittohallituksessa ja kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä. Pyydämme valittuja vahvistamaan osallistumisensa ja sen jälkeen osallistumisen peruuttaminen ei ole mahdollista.