Demarinuoret hakee edustajaa liiton eurooppalaisen kattojärjestön Young European Socialists YES:n valtuuston eli bureaun jäseneksi. YES– Young European Socialists on Euroopan suurin poliittinen nuorisojärjestö, jossa on 63 jäsenjärjestöä 47 maasta. Edustajan kausi on kaksivuotinen ja kokouksia on yleensä noin 2-3 kertaa vuodessa eri puolilla Eurooppaa.

Edustajalta toivotaan kiinnostusta kansainväliseen politiikkaan ja kokemusta järjestötoiminnasta. Edustajalta odotetaan aktiivista osallistumista YESn tapahtumiin.

Edustajan tulee osallistua Demarinuorten piirissä tapahtuvaan kansainvälisiin asioihin ja vaikuttamiseen liittyvän poliittisen sisällön suunnitteluun. Edellytämme valitulta edustajalta aktiivista yhteydenpitoa sekä osallistumista Demarinuorten kv-työryhmään. Valintaa tehdessä huomioidaan asiantuntemus, motivaatio, kielitaito ja kokemus kansainvälisestä toiminnasta.

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan tehtävään, laita vapaamuotoinen hakemus 26.1. mennessä poliittiselle suunnittelijalle osoitteeseen jani.kykkanen@demarinuoret.fi. Liiton työvaliokunta valitsee edustajan tammikuun lopussa.

Bureaun jäsenet valitaan YESn kongressissa 6.-9.4.2017 Saksassa. Valitun edustajan toivotaan osallistuvan kongressiin, ja hän on automaattisesti osa Demarinuorten delegaatiota. Kongressiin osallistuminen on delegaation jäsenille maksutonta.

Demarinuorten edustajalle maksetaan kulut kaikkiin Bureaun kokouksiin ja valittu edustaja saa perehdytyksen tehtävään.

Kongressiin haetaan myös edustajia Demarinuorten delegaatioon. Hae mukaan delegaatioon täältä:

https://demarinuoret.fi/2017/01/17/hae-demarinuorten-delegaatioon-yesn-kongressiin/

Lisätietoja:

Jani Kykkänen

Poliittinen suunnittelija

jani.kykkanen@demarinuoret.fi

040 827 9779

 

Elisa Selinummi

President of Control Commission

elisa.selinummi@demarinuoret.fi

0400 671 203