Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee järjestökoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Järjestökoordinaattori työskentelee liiton keskustoimistolla Helsingissä ja/tai Uudenmaan piirin toimistolla Vantaalla.

Järjestökoordinaattorin tehtävään kuuluu muun muassa:

  • Uudenmaan Demarinuorten taloudenhoitoon ja hallintoon sekä alueen viestintään ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät
  • Liiton tapahtumatuotantoon ja -viestintään osallistuminen
  • Liiton jäsenhuolto ja -hankinta

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, intoa toteuttaa ja kehittää alueellista toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja jäsenhankinnasta sekä sosialidemoraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja kirjanpidosta. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mukavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Työaika on 35h/vko. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka määräytyy Demarinuorten ja JTL:n TES:n mukaan ja on noin 2200 e/kk. Palkka tarkentuu työtehtävän vastuun ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut (mm. lounas- ja virike-etu sekä laaja työterveyshuolto). Työ edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä sekä matkustamista.

Pyydämme hakijoita toimittamaan työhakemuksen ja ansioluettelon 16.1.2023 mennessä pääsihteeri Sara Saloselle osoitteeseen sara.salonen@demarinuoret.fi otsikolla “Järjestökoordinaattori”. Haastattelut järjestetään viikolla 3. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:

Sara Salonen
pääsihteeri
sara.salonen@demarinuoret.fi
040 483 9976