Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee järjestösuunnittelijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Demarinuoret etsii joukkoonsa innostavaa, rohkeaa ja oma-aloitteista järjestösuunnittelijaa vastaamaan liiton päivittäisestä taloudenpidosta, tapahtumatuotannosta sekä alueellisen työn tukemisesta ja kehittämisestä. 

Järjestösuunnittelija työskentelee tiiviisti osana Demarinuorten järjestöosastoa, joka muodustuu pääsihteeristä, järjestösuunnittelijasta ja järjestökoordinaattorista. Järjestöosasto vastaa liiton järjestöllisistä asioista sekä koulutus- ja tapahtumatuotannosta. Järjestösuunnittelija toimii tarvittaessa pääsihteerin sijaisena. 

Järjestösuunnittelijan tehtäviin kuuluvat:

  • liiton taloushallinnon käytännön tehtävistä vastaaminen, talouden seuraaminen ja suunnitteleminen sekä taloushallinnon kehittäminen yhdessä pääsihteerin kanssa
  • liittokokouksen ja kesäleirin käytännön järjestelyistä vastaaminen sekä osallistuminen muihin tapahtumajärjestämisen tehtäviin
  • alue- ja paikallistoiminnan tukeminen, aluetyöntekijöiden kanssa tiivissä yhteydessä työskentely
  • pääsihteerin sijaistaminen

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta järjestötoiminnasta, ymmärrystä taloushallinnosta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi luemme kirjanpidon ja taloushallintojärjestelmien tuntemuksen sekä kokemuksen ja ymmärryksen toimintaympäristöstämme. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mukavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka määräytyy Sosialidemokraattisen työnantajayhdistys STY:n ja järjestötoimitsijain liitto JTL:n työehtosopimuksen mukaan ja on n. 2500 e/kk. Palkka tarkentuu työtehtävän vastuun ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut (mm. lounasetu ja laaja työterveyshuolto). Työ edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

Pyydämme hakijoita toimittamaan hakemuksen ja ansioluettelon 8.9. kello 12.00 mennessä pääsihteeri Sara Salonen osoitteeseen sara.salonen@demarinuoret.fi (otsikoksi ”Järjestösuunnittelija”). Haastattelut järjestetään viikolla 37 ja työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä: 

Pääsihteeri (lomalla 29.8 saakka)

Sara Salonen 

sara.salonen@demarinuoret.fi 

0404839976

Järjestösuunnittelija

Camilla Relander

camilla.relander@demarinuoret.fi

050 338 7336