Demarinuorten työryhmissä pääset osaksi mielenkiintoista toimintaa! Pääset osallistumaan poliittisen toiminnan valmisteluun ja keskusteluun yhdessä toimiston ja liittohallituksen kanssa. Työryhmät voivat järjestää kokousten lisäksi esimerkiksi vierailuja kiinnostaviin kohteisiin. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja työryhmän aiheesta, riittää että olet innostunut ja kiinnostunut aiheesta ja valmis ryhmätyöhön muiden kanssa.

Liittohallituskauden puolivälissä täydennetään toisen asteen koulutuspoliittista työryhmää sekä tasa-arvotyöryhmää uusilla jäsenillä. Jos siis kopo-asiat tai yhdenvertaisuus kiinnostavat, laita hakemusta tulemaan!

Kerro hakemuksessasi, mikä sinua hakemasi työryhmän työskentelyssä erityisesti kiinnostaa ja mitä toisit mukaan ryhmän toimintaan.

Työryhmät työskentelevät osittain myös etänä, joten voit osallistua helposti ryhmän työhön. Mahdolliset matkakorvaukset kokouksiin osallistumisesta maksetaan.

Vapaamuotoiset hakemukset (max yksi A4) tulee toimittaa poliittiselle suunnittelijalle osoitteeseen jani.kykkanen@demarinuoret.fi 31.7. mennessä.

Valinnan työryhmien jäsenistä tekee tekee liittohallitus.

Lisätietoja:
Jani Kykkänen
Poliittinen suunnittelija
jani.kykkanen@demarinuoret.fi
040 827 9779