HAE DEMARINUORTEN VIESTINTÄSUUNNITTELIJAKSI!
Kiinnostaako ura poliittisen viestinnän parissa? Saavatko vaalit sinut inspiroitumaan ja innostumaan? Tunnetko Twitterin, Instagramin, YouTuben ja TikTokin salat? Löytyykö sinulta vaikuttamisen paloa tasa-arvon, vapauden ja yhdenvertaisuuden puolesta?

Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii nyt joukkoonsa VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Viestintäsuunnittelijana olet vastuussa Demarinuorten viestinnän suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta. Työtehtäviin kuuluvat järjestön vaali- ja kampanjaviestinnän suunnittelu, sosiaalisen median sisältöjen tuottaminen, järjestön sisäisen ja ulkoisen viestinnän koordinoiminen sekä muut pääsihteerin määräämät viestinnälliset tehtävät.

Viestintäsuunnittelija työskentelee päivittäin osana Demarinuorten poliittista osastoa ja osallistuu keskeisesti poliittiseen suunnittelutyöhön.

Edellytämme sinulta: 

 • visiota poliittisen viestinnän sisältöjen tuottamiseen
 • sujuvaa suomen kielen taitoa, kieliopin osaamista ja hyvää oikolukutaitoa
 • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn
 • kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin ja politiikan seuraamiseen
 • nopeaa hahmotuskykyä, priorisointitaitoa ja paineensietokykyä
 • kykyä tukea muita työntekijöitä ja vapaaehtoisia viestinnän tuottamisessa
 • visuaalista silmää
 • sosialidemokraattista arvomaailmaa

Katsomme eduksi myös: 

 • kokemuksen politiikasta tai järjestötoiminnasta
 • kokemuksen sosiaalisen median sisällön tuotannosta (TikTok, Instagram, Twitter, YouTube)
 • kiinnostuksen syventyä viestinnän analysointiin ja mittaamiseen
 • kokemuksen WordPressista
 • kokemuksen Adoben ohjelmistoista (InDesign, Photoshop, Premiere)
 • kokemuksen striimien toteuttamisesta
 • graafisen suunnittelun taidot
 • ruotsin kielen taidon

Viestintäsuunnittelijana menestyminen ei vaadi sinulta pitkää työkokemusta, vaan kiinnostusta ajankohtaisten asioiden seuraamiseen, ideointikykyä ja oma-aloitteista työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mahtavan työyhteisön puoluetoimistolla, joustavan työympäristön sekä ainutlaatuisia verkostoja ja mahdollisuuksia urallasi.

Toivomme sinun aloittavan työsi 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen (35 h/vko, kesätyöaika 1.6.-31.8. välillä 30 h/vko) ja siinä noudatetaan Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välistä työehtosopimusta. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Työn aloituspalkka on palkkataulukon mukaan 2195,76 euroa, mutta tarkentuu hakijan aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan. Palkan lisäksi tarjoamme kattavat ja kilpailukykyiset työsuhde-edut (laaja työterveys, lounasetu, virike-etu ja puhelinetu, sekä mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoa kouluttautumalla).

Fyysinen työpiste sijaitsee Hakaniemessä toimistossamme ja työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Helsingissä. 

Toimita hakemus ja CV pdf-tiedostoina viimeistään 2.1.2022 klo 23:59 mennessä pääsihteeri Sofia Nevalaiselle osoitteeseen sofia.nevalainen@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Viestintäsuunnittelija”. Huomioithan, että työhaastattelut pyritään järjestämään jo viikolla 2. 

Hakemuksen liitteenä pyydämme sinua toimittamaan myös seuraavan ennakkotehtävän: mitä on viestinnällisesti vaikuttava eduskuntavaalikampanja? Kirjoita visiostasi vapaamuotoinen teksti (pituudeltaan max. 3500 merkkiä välilyönteineen).

Työhakemuksen, ansioluettelon ja ennakkotehtävän lisäksi toivomme sinun liittävän mukaan vapaamuotoisen portfolion, joka kuvastaa itseäsi ja/tai visiotasi siitä, millaista on kiinnostava poliittinen viestintä.

Sosialidemokraattiset Nuoret ry on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö, joka toimii osana maailmanlaajuista sosialidemokraattista liikettä. Toimintamme on suunnattu 15–29-vuotiaille poliittisesti aktiivisille nuorille. Jäsenemme vaikuttavat kunnallisissa luottamustehtävissä ja muilla keskeisillä vaikuttamisen paikoilla ympäri Suomen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Sofia Nevalainen
sofia.nevalainen@demarinuoret.fi
040 9728 066
(Joululomalla 23.12.2021-2.1.2022)