Oletko luova, asiallinen, vastuullinen sekä langat käsissään pitävä henkilö? Jos olet, tule töihin Demarinuorille!

Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii

JÄRJESTÖSIHTEERIÄ

Lounais-Suomen Demarinuorille, vakituiseen työsuhteeseen 26.9.2016 alkaen.

Lounais-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, jonka toimialue on Varsinais-Suomi ja Satakunta. Järjestösihteerin työkuvaan kuuluvat erilaiset yhdistyksen tiedotukseen, taloudenhoitoon, hallintoon ja tapahtumien käytännönjärjestelyihin liittyvät tehtävät. Järjestösihteerin työ on itsenäistä, joten se vaatii paitsi oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta myös kykyä organisoida omat työtehtävät. Sinulla tulisi olla halua kehittää piirin toimintaa ja oppia järjestöhallintoa. Sosialidemokraattinen aatemaailma, sitoutuneisuus työhön sekä kiinnostus nuorisotyötä kohtaan katsotaan eduksi.

Työ on osa-aikainen (22h/vko), sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Turussa, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen.

Vapaamuotoinen hakemus sekä cv pyydetään toimittamaan viimeistään 5.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen elisa.selinummi@demarinuoret.fi. Viestin otsikkoon merkintä ”Järjestösihteeri”. Haastattelut pidetään torstaina 8.9. Turussa.

Lisätietoja antaa Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n pääsihteeri Elisa Selinummi, elisa.selinummi@demarinuoret.fi, p. 0400 671 203.