Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii järjestösihteeriä Kaakkois-Suomen piiriin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kaakkois-Suomen Demarinuoret on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, joka toimii Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon alueella. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset yhdistyksen taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät.

Edellytämme valittavalta henkilöltä intoa kehittää piirin ja paikallisyhdistysten toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja kirjanpidosta. Mikäli sinulla on graafisesta suunnittelusta tai sosiaalisen median sisällöntuotannosta osaamista, se on myös ehdottomasti etu!

Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön ja tilaa kokeilla ja luoda uutta. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Työ on osa-aikainen 18h/vko sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä, mutta mahdollisuus myös kokonaikaiseen työskentelyyn on. Pääasiallinen työpiste voi sijaita joko Kouvolassa tai Lappeerannassa, riippuen hakijan toiveista. Työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 31.7. mennessä sähköpostitse osoitteeseen camilla.relander@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Haastattelut järjestetään viikolla 31.

Toivomme, että voit aloittaa työssä elokuun aikana.

Lisätietoja työstä antavat:

Emma Luukko
Kaakkois-Suomen Demarinuoret
Puheenjohtaja
emmaluukko@outlook.com
p. 040 089 0335

Camilla Relander
Demarinuoret
Pääsihteerin sijainen
camilla.relander@demarinuoret.fi
p. 050 338 7336