Haussa kaksi työntekijää kesäksi Tampereelle!

Etsimme kahta työntekijää Demarinuorten kesäkampanjaan Tampereelle. Kampanjatyöntekijät kiertävät tapahtumia Tampereen alueella, kertovat Demarinuorten toiminnasta ja innostavat mukaan uusia aktiiveja ja jäseniä. Työssä pääsee näyttämään taitonsa myös someviestinnässä ja kampanjan markkinoinnissa.

Työntekijöiltä toivomme innostusta kampanjan kehittämiseen ja taitoa kohdata nuoria sekä innostaa heitä mukaan toimintaan. Työssä vaaditaan oma-aloitteisuutta, positiivista asiakaspalveluasennetta ja järjestelmällisyyttä. Katsomme eduksi kokemuksen viestinnästä, tuntemuksen Demarinuorten toiminnasta ja B-ajokortin.

Tarjoamme mahdollisuuden viettää kesän mielenkiintoisten kampanjahommien parissa hyvässä porukassa, joustavat työajat ja mahdollisuuden vaikuttaa kampanjan sisältöön. Palkan lisäksi tarjoamme lounas-, virike-, ja puhelinedun. Työntekijöiden tukena ja apuna kampanjassa on Tampereen Demarinuorten toimijoita ja Demarinuorten työntekijöitä.

Työ alkaa toukokuun lopussa sopimuksen mukaan ja päättyy noin 20.8. Työsuhde on kokoaikainen ja työtunnit ajoittuvat pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin.

Toimita hakemuksesi ja CV pdf-tiedostoina Demarinuorten pääsihteeri Simo Rissaselle viimeistään 20.3. aikana osoitteeseen paasihteeri@demarinuoret.fi. Laita viestiin otsikoksi “Kampanjatyöntekijä”. Haastattelut järjestetään maaliskuun lopulla Tampereella.

 

Lisätietoa työstä antavat

Outi Mikkola
Puheenjohtaja, Tampereen Demarinuoret
outi.mikkola111@gmail.com
050 5973434 (11.3. klo 17-19)

Sofia Julin
Järjestösihteeri, Länsi-Suomen Demarinuoret
sofia.julin@demarinuoret.fi
040 7591977 (ma-pe klo 9-16)