Oletko kiinnostunut oppimaan uutta kansainvälisestä politiikasta, tapaamaan globaalisti ajattelevia ihmisiä Suomesta ja muualta maailmasta sekä verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa? Tule mukaan Demarinuorten kansainväliseen työryhmään!

Demarinuorten kansainvälinen toiminta on monipuolista. Seuraamme maailman tapahtumia ja otamme kantaa ja vaikutamme paremman maailman puolesta. Toimimme aktiivisesti niin kansainvälisessä, eurooppalaisessa kuin pohjoismaisessa kattojärjestössämme. Olemme jäsenenä useassa suomalaisessa kansainvälisyyden alalla toimivassa järjestössä.

Demarinuorten liittohallitus on päättänyt perustaa kansainvälisen työryhmän suunnittelemaan ja toteuttamaan kansainvälistä toimintaamme yhdessä liittohallituksen kanssa. Tähän työhön kuuluu maailman tapahtumien seuraaminen, niihin kantaa ottaminen, Demarinuorten kansainvälisen toiminnan suunnittelu sekä järjestön edustaminen Suomessa ja kansainvälisesti.

Ajatuksena on, että työryhmän jäsenet edustaisivat meitä eri järjestöjen kokouksissa, kävisivät läpi kattojärjestöjemme poliittisia asiakirjoja, valmistelisivat säännöllisesti kannanottoja ja poliittisia asiakirjoja kansainvälisille kattojärjestöillemme sekä toimisi liittohallituksen apuna kansainvälisten yhteyksien sekä kansainvälisen politiikan valmistelussa. Työryhmän jäsenenä teet työtä näiden asioiden eteen, mutta samalla opit ja saat paljon uutta.

Hakuohjeet

Hae työryhmään laittamalla vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköisesti liiton kv-sihteerille: elisa.selinummi@demarinuoret.fi. Hakuaikaa on 5.8. asti. Liittohallitus päättää työryhmän kokoonpanosta kokouksessaan 8.-10.8. ja päätöksestä ilmoitetaan mahdollisimman pian kaikille hakijoille.

KV-työryhmän toimikausi on liittokokouskauden 2014–2016 loppuun eli touko-kesäkuuhun 2016. Jäseniltä edellytetään sitoutumista koko kaudeksi. Työryhmän jäsenille korvataan kotimaan matkat kokouksiin.

Lisätietoja

Työryhmän puheenjohtaja:
Mikkel Näkkäläjärvi, mikkel.nakkalajarvi(a)gmail.com, 0400 765 002

Demarinuorten kv-sihteeri:
Elisa Selinummi, elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi, 0400 671 203