Oletko kiinnostunut tasa-arvotyöstä? Uskotko että tasa-arvon tulee näkyä monipuolisesti Demarinuorten aatteissa ja toiminnassa? Luuletko että parantamisen varaa löytyy vielä? Jos vastasit kyllä mihinkään näistä kysymyksistä, tule vaikuttamaan tasa-arvotyöryhmäämme!

Demarinuorten liittohallitus on päättänyt perustaa tasa-arvotyöryhmän, jonka tehtävänä on toimia liiton asiantuntijana ja tehdä yhteistyötä liittohallituksen kanssa tasa-arvon edistämiseksi ja turvaamiseksi, sekä järjestön sisällä että yhteiskunnallisella tasolla. Työryhmä keskittyy erityisesti sukupuolten väliseen tasa-arvoon, sekä sukupuolivähemmistöjen ja erityisryhmien tasa-arvoon liittyviin kysymyksiin. Työryhmä tekee työtään laajakatseisesti ja paneutuu monipuolisesti tasa-arvoasioihin huomioiden eri sukupuolet.

Työryhmään haetaan innostuneita ja aktiivisia jäseniä, jotka ovat valmiita sitoutumaan työhön ja ovat halukkaita oppimaan tasa-arvoon liittyvistä kysymyksistä lisää. Työryhmä kokoontuu noin kerran kuussa ja jäsenille korvataan matkat kokouksiin. Työryhmän puheenjohtajana toimii Maria Feodorow.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus työryhmän jäseneksi 16.3. mennessä sähköpostitse elisa.selinummi@demarinuoret.fi. Demarinuorten liittohallitus päättää työryhmän kokoonpanosta.

Lisätietoja:
Elisa Selinummi, työryhmän sihteeri, elisa.selinummi@demarinuoret.fi
Maria Feodorow, työryhmän puheenjohtaja, mariafeodorow@hotmail.com