Demarinuoret ja Noored Sotsiaaldemokraadid (Viron Demarinuoret) järjestävät yhteisen oppimismatkan Tallinnaan 7.-8.6.2019

Oppimismatkan tarkoituksena on päästä tutustumaan molempien järjestöjen toimijoihin, poliittiseen tilanteeseen ja jakaa kokemuksia molempien maiden vaaleista. Vaikka päivät sisältävätkin paljon ajatusten vaihtamista ajankohtaisista aiheista, niin pääsemme sen lisäksi tutustumaan rennossa iltaohjelmassa toisiimme ja Tallinnan ihanaan kaupunkiin. Paluupäivälle on myös varattu aikaa mahdollisuuteen tehdä ostoksia ja omien intojen mukaan kaupunkiin tutustumiseen.

 

Osallistujat matkalle valitaan hakemuksien perusteella, jotta jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet päästä mukaan. Hakemuksien perusteella valitaan mukaan 15 kpl Demarinuorten jäseniä. Viron Demarinuorista koostuu toinen puoli osallistujia, joten tapahtuma on varsin ainutlaatuinen.

 

Hakemuksissa painotamme mielenkiintoa kansainvälisiin asioihin ja innostusta lähteä mukaan matkaan. Osallistujia valitessamme painotamme innostusta ja kiinnostusta, emme niinkään kokemusta. Tapahtuma on suunniteltu erityisesti niille, joilla vielä ei ole niin paljon kansainvälistä kokemusta.  Tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen osallistuminen kansainväliseen toimintaan, vaikka englannin kielen taito olisikin vielä hakusessa.

 

Riittää siis, että sinulla on halu lähteä Demarinuorten mukaan moikkaamaan Viron Demarinuoria ja into oppia kansainvälisistä asioista mukavassa ilmapiirissä ryhmässä. Osallistuminen ei edellytä sitä, että osaisit täydellistä englantia, mutta jonkinlainen ymmärrys englannin kielestä on kuitenkin hyvä olla.

 

Kirjoita siis vapaamuotoinen hakemus siitä, että miksi juuri sinun pitäisi päästä matkaamme mukaan.
Hakemuksen pääset tekemään täällä: http://bit.ly/Denumatka2019
Osallistujat valitaan matkaan mukaan valtakunnallisesti hakemuksien perusteella.

 

Omavastuu matkalle on 40 € ja se sisältää:

Ohjelmaosuudet, Suomen sisäiset matkat, laivamatkat Tallinkilla Viroon ja takaisin, majoituksen Tallink City kongressi hotellissa + aamupalan, sekä ruokailut (Pe: lounas ja illallinen, La: aamupala, lounas ja buffet illallinen laivalla)

 

Tapahtuman omavastuu laskutetaan osallistujilta matkan jälkeen. Osallistuminen tapahtumaan on sitova hakeneiden osallistujien valinnan jälkeen. Valinnan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Alle kolme päivää ennen tapahtumaa peruuttaminen on mahdollista vain
sairastodistusta vastaan. Muussa tapauksessa peritään 100% osallistumismaksusta.

 

Matkaan lähdetään jo heti aikaisin aamusta laivalla perjantaina 7.6. klo 7.30 ja palaamme lauantaina Helsinkiin
klo 21.30.

Hae mukaan matkalle viimeistään 21.5.2019!

Tapahtumalle on luotu oma facebook tapahtuma, jonka löydät halutessasi täältä.

Lisätietoja ja mieltä askarruttavia asioista tapahtumaa ja hakemuksia koskien voit kysellä Demarinuorten
toimistolta Jenni Langilta.
(jenni.lang@demarinuoret.fi tai 040 125 9465)