Progressive Youth linkki

Poliittinen ja taloudellinen epävarmuus leimaa Eurooppaa. Globalisoituvat markkinat vaikuttavat yhä enemmän päivittäiseen elämäämme ja asuinympäristöihimme. Ympäristömme on jatkuvalla koetuksella markkinoiden vaatimusten takia. Ilmastonmuutos ei ole vain tulevaisuuden uhka, vaan jokapäiväiseen elämäämme vaikuttava asia. Kasvavat kansainväliset jännitteet ovat johtamassa kansallisvaltioiden uuteen nousuun ja maahanmuuttoaaltoihin, jotka koettelevat Euroopan Unionia ja sen yhtenäisyyttä. Talouskuripolitiikka on asettamassa työntekijöiden oikeuksia ahtaalle ympäri maanosaa. 

Kansainvälisellä yhteistyöllä ja oikeudenmukaisella politiikalla voidaan muuttaa yhteiskuntaa sellaiseksi, jossa jokaisella on oikeus vapauteen, ihmisoikeuksia kunnioitetaan ja ympäristön tilasta huolehditaan. Nykyisten poliittisten johtajien toimet eivät riitä, vaan tarvitaan myös eurooppalaisten nuorten yhteistä visiota!  

Euroopan Demarinuoret YES ja Saksan sosialidemokraattisen puolueen nuorisojärjestö Jusos kutsuvatkin sinut mukaan Progressive Youth -seminaariin keskustelemaan tulevaisuuden Eurooppa-politiikasta, eurooppalaisen talouskuripolitiikan seurauksista ja yhteisestä visiosta.

Seminaari järjestetään Frankfurtissa, Saksassa 28.─30.9.2018. Matkaan lähdetään 28.9. ja paluu Suomeen tapahtuu 30.9. iltana. Et tarvitse aiempaa kansainvälistä kokemusta – englannin kielen taito ja halu oppia lisää Eurooppa-politiikasta kansainvälisessä ryhmässä riittävät.

Demarinuoret lähettää tapahtumaan yhden osallistujan. Osallistujan tulee olla 16-30-vuotias. Osallistumismaksu on 100€ ja se sisältää matkat, majoitukset ja ruokailut.

Hae mukaan lähettämällä lyhyt motivaatiokirje Simolle (simo.rissanen@demarinuoret.fi) viimeistään torstaina 06.09.2018 klo 16.00. Valinnasta ilmoitetaan hakijoille 07.09.2018.

Lisätietoja:
Simo Rissanen
simo.rissanen@demarinuoret.fi
+358 50 466 9003