Lippu on yhteiskunnallisesti vaikuttava itsenäinen media, jonka kautta nuoret saavat äänensä kuuluviin. Lippu ponnistaa sosialidemokraattista arvoista ja erityisesti kestävän kehityksen teemoista; sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävä yhteiskunta, feminismi ja reilu työelämä ovat Lippu-median perusarvoja. Lippu pyrkii luomaan rakentavaa keskustelukulttuuria nuoria kiinnostavista aiheista. Se on kanava nuorilta nuorille.

Lippu-median päätoimittajana koordinoit lehden kokonaisuutta. Kokoat vapaaehtoisten kirjoittajien joukkoa kirjoittamaan omista ajatuksistaan, kulttuurista, taiteesta ja nuorten elämästä. Vastaat lehden sisällöstä ja viestinnästä nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Kehität Lippua ja tavoittelet sille entistä laajempaa näkyvyyttä. Vastaat myös Lipun budjetista ja varainhankinnasta. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus hankkia itsellesi apukäsiä median toimittamiseen budjetin rajoissa.

Lippu-median päätoimittajana saat kokeilla rohkeasti uusia keinoja viestiä ja tuottaa sisältöä, mahdollisuuden kehittää mediaa oman näkemyksesi mukaisesti sekä tukea työhösi Demarinuorten toimistolta ja hallitukselta.

Lipun päätoimittajan valinnasta päättää Demarinuorten liittohallitus. Päätoimittajan kausi kestää vuoden 2020 liittokokoukseen (järjestetään touko-kesäkuussa) asti. Päätoimittajalle maksetaan tehtävästä kuukausittainen palkkio, jonka suuruus on n. 300-400€ riippuen päätoimittajan sovitusta työmäärästä ja kokemuksesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Simo Rissaselle osoitteeseen simo.rissanen@demarinuoret.fi viimeistään 26.4.2019 aikana otsikolla “Lipun päätoimittaja”. Kerrothan hakemuksessasi omasta kokemuksestasi mediaan liittyen sekä näkemyksiäsi Lipun tulevaisuudesta.

Lisätietoja Lippuun liittyen voit kysyä nykyiseltä päätoimittajalta Maria Mäkyseltä (maria.mäkynen@tsl.fi).