Pohjois-Suomen Demarinuoret ry  esittää Miikka-Aukusti Heiskasta jatkokaudelle Demarinuorten varapuheenjohtajaksi. Heiskanen on toiminut kuluvan liittohallituskauden liiton toisena varapuheenjohtajana. Liittohallitukseen PSDNry esittää piirin puheenjohtajaa, Liisa Komminahoa. Molemmat PSDNry:n ehdokkaat ovat sanavalmiita, aktiivisia ja uskaltavat ottaa kärkkäästi kantaa.

1008310_10151473247035222_2005644048_o

Miikka-Aukusti Heiskanen
”Punainen Puhuri Pohjoisesta”

Pohjoisen puhuri, Miikka-Aukusti Heiskanen, on tunnettu työmyyrä. Hän toimii ja on toiminut yhtä aikaa niin nuorisoliitossa, opiskelijajärjestöissä, ammattiyhdistysliikkeessä kuin puolueesssakin.

Demarinuorten varapuheenjohtaja- kautensa aikana Heiskanen on pitänyt tukevasti jalat maassa. Nuorisoliiton hommien lisäksi hän on jatkuvasti työskennellyt paikallisosaston ja nuorisopiirin mukana. ”Mike” on todellinen hands on -toveri, jolta apua saa mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Viestintää opiskeleva 26-vuotias oululainen tahtoo nyt jatkokaudelle Demarinuoriin. Kaikkea ei ole vielä annettu, joten työ on saatettava loppuun.

 

liisa

Liisa Komminaho
”Nälkämaa opettaa”

PSDN:n puheenjohtajan, Liisa Komminahon, järjestöura on vakuuttava. Kaksi vuotta hän seurasi Oulun AMK:n opiskelijakunnan työhallituksessa demariopiskelijoiden reuhaamista, ja löysi pian itsensä kunnallisvaalien listalta. Tämän jälkeen hänestä tuli pian Oulun Demarinuorten puheenjohtaja, PSDN:n puheenjohtaja ja Oulu-Kainuu SAK-nuorten ryhmänvetäjä. Liisa on ainoa nainen, joka saa silkasta huudosta Pohjois-Suomen rasavillit pojat järjestymään riviin, istumaan ja kierimään.

”Minulla on erityisesti kiinnostusta ja osaamista sosiaali-, sivistys- ja koulutuspolitiikasta. Liittohallituksesta käsin pystyy vaikuttamaan koko valtakunnan politiikkaan paremmin kuin piirin puheenjohtajana. Ei tää maailma oo vielä valamis”

Demarinuorten liittokokous järjestetään 6.-8.6. Vantaalla. Liittokokouksessa valitaan liiton puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa sekä liittohallitus vuosiksi 2014–2016.