Hellu-rei!

Vuosi on vierähtänyt käyntiin ja Eduskuntakin on jo herännyt talviuniltaan. Poliittisella rintamalla toiminta on aktivoitumassa kovaa vauhtia. Vuosi 2013 tulee olemaan liikkeemme kannalta merkittävä vuosi. Tänä vuonna ei järjestetä valtakunnallisia vaaleja ja toiminnan pääpaino on järjestötoiminnassa ja sen kehittämisessä.

Lounais-Suomen Demarinuoret (LSD) valitsivat syyskouksessa uuden hallituksen vuodelle 2013 kehittämään järjestötoimintaa. Piirin puheenjohtajana jatkaa Petra Peltonen. Hallitukseen valittiin Noora-Nella Maja, Asta Marttila, Jarkko Moberg, Anna Seppälä, Arttu Ylinen, Oussama Yousfi ja varalle Annika Appelroth, Jemi Heinilä, Mari Mantere ja Terhi Peltonen.

Tervetuloa mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

 

1.     Nyt LSD:llä on oma faniryhmä Naamakirjassa

Ryhmän löydät osoitteesta: https://www.facebook.com/LounaisSuomenDemarinuoret. Voit linkitellä mielenkiintoisia uutisia ja tarinoida kuulumisiasi vapaasti fanisivuillamme.

 

2.     Fastlaskiainen

Ensiviikon tiistaina 12.2 osallistumme TYY:n, ÅAS:n, TUO:n ja Noviumin järjestämään Fastlaskiaiseen Vartiovuorenmäellä. Telttamme on paikalla noin klo 14-16 ja tarjoilemme loistavan seuran lisäksi lämmintä juotavaa. Tule siis moikkaamaan meitä ja katsomaan mäenlaskukilpailuja! Lisätietoa Fastlaskiaisesta löydät tapahtuman Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/events/324382254345004/?fref=ts

 

3.     Talvirieha

24.2. klo 11-15 SAK-nuorten Talvirieha Turun Puolalanpuistossa, jossa  Demarinuoret ja Nuoret Kotkat ovat mukana. Luvassa riehakas päivä pulkkamäessä, maan mainiota seuraa ja aatteellisia keskusteluja. Kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita teltallemme päivystämään tai vaikkapa viettämään kavereidensa tai perheensä kanssa mukava päivä ulkosalla.

 

4.     DAY-tapahtuma Tampereella 9.3.

DAY-tapahtuma kerää yhteen ammattiyhdistysliikkeessä toimivat ja aiheesta kiinnostuneet nuoret sosialidemokraatit. Tänä keväänä huipputapahtuma järjestetään Murikka -opistolla (Tampere) 9.3. Ilmoittautuminen tapahtuu oman ammattiliittosi nuorisosihteerin kautta. https://demarinuoret.fi/2012/11/07/day-tapahtuma/

Lisätietoja: Mikko Suomalainen, mikko.suomalainen(a)demarinuoret.fi

 

5.     TOSY:n saunailta

Torstaina 21.2 TOSY (Turun Sos. dem Opiskelijat)järjestää TYY:n saunalla (YO-talo A, Rehtorinpellonkatu 4A) klo 18.00 alkaen saunaillan, johon vieraaksi saapuu kattojärjestö SONK:n puheenjohtaja Anette Karlsson. Anette esittelee SONK:n toimintaa ja kertoo opiskelijoiden kannalta ajankohtaisista polittiisista kysymyksistä. Muilta osin saunaillan ohjelmassa on vapaata yhdessäoloa ja tutustumista. Ja sinne saunaankin pääsee. Tarjolla on myös pientä syötävää.

6.     Punkkua & Politiikkaa ja Jutta Urpilainen

Jotakin suurta ja mahtavaa on luvassa keskiviikkona 13.3, kun TOSY on mukana järjestämässä Kansan ääni: eettinen markkinatalous -seminaaria, johon odotetaan saapuvaksi muun muassa valtiovarainministeri Jutta Urpilaista. Seminaarin ajankohtana on klo 14-17 ja paikkana vielä määrittelemätön yliopiston rakennus. Illalla seminaarin jälkeen TOSY järjestää vielä perinteisen Punkkua & politiikkaa -keskustelutilaisuuden, jossa on mahdollisuus seminaarin jälkipuinneille.

 

 

Aurinkoisin terveisin, Nelli Baran

 

Lounais-Suomen ja Turun Demarinuorten

Järjestösihteeri

nelli.baran(a)demarinuoret.fi

040-7676698