Helsingin Demarinuoret on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, joka toimii Helsingin kaupungin alueella. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset Helsingin Demarinuorten taloudenhoitoon, hallintoon, varainhankintaan, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät, sekä Helsingin Demarinuorten piirihallituksen kanssa työskentely.

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta ja kykyä pääosin yksin työskentelyyn, intoa kehittää piirin toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja taloushallinnosta, hyvän kirjallisen ilmaisutaidon ja viestinnällisen osaamisen.

Emme oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla ja luoda uutta. Työssäsi apuna ja tukena on Helsingin Demarinuorten motivoitunut piirihallitus ja puheenjohtajisto. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Työ on 77% osa-aikainen (26.95 h/vko) sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Pääasiallinen työpiste sijaitsee Helsingissä, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Työn luonne joustaa myös ajoittaiseen etätyöskentelyyn. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 17.12.2023 sähköpostitse osoitteeseen helsinki@demarinuoret.fi sekä osoitteeseen benjamin.shemeikka@gmail.com. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Haastattelut järjestetään viikon 51 alkupuolella. Toivomme, että voit aloittaa työssä tammikuun toisella viikolla.

Lisätietoja työstä antavat:

Benjamin Shemeikka
Puheenjohtaja, Helsingin Demarinuoret
benjamin.shemeikka@gmail.com
+358 40 593 3099

Aaron Härkönen
Järjestösihteeri, Helsingin Demarinuoret
aaron.harkonen@demarinuoret.fi
+358 40 9330309