Helsingin Sosialidemokraattinen nuorisopiiri ry etsii järjestösihteeriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Helsingin Demarinuoret on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, joka toimii Helsingin kaupungin alueella. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset Helsingin Demarinuorten taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät, Demokraatti-lehden aluesivujen toimittaminen sekä Helsingin Demarinuorten piirihallituksen kanssa työskentely.

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, intoa kehittää piirin toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja taloushallinnosta.

Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla ja luoda uutta. Työssäsi apuna ja tukena on Helsingin Demarinuorten motivoitunut piirihallitus. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Työ on osa-aikainen (30h/vko) sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Helsingissä, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 4.8. klo 18.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jessesaapunki@gmail.com. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Haastattelut järjestetään Helsingissä maanantaina 12.8. Erityisjärjestelyt ovat silti sovittavissa.

 

Lisätietoja työstä antavat:

Jesse Saapunki
Puheenjohtaja, Helsingin Demarinuoret
jessesaapunki@gmail.com
0440 727 756

Hanna-Maria Häkkilä
Järjestösihteeri, Helsingin Demarinuoret
(tavoitettavissa 26.7. klo 12-15)