Helsingin Demarinuorten järjestösihteerin tehtävään on valittu 23-vuotias teologian kandidaatti Meri Leppänen. Meri on aloittanut järjestösihteerinä 12.9. Leppänen on teologian ja valtiotieteiden maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa, ja hän on toiminut monipuolisesti erilaisissa järjestötehtävissä, kuten Eurooppademarit Tähden johtokunnassa sekä Opiskelijoiden sosialidemokraattisen yhdistyksen hallituksessa. Helsingin Demarinuoret ovat myös Leppäselle tuttua toimintakenttää, sillä hän on toiminut aikaisemmin Helsingin Demarinuorten hallituksessa viestintävastaavana sekä sidosryhmävastaavana. Leppänen tulee vastaamaan järjestösihteerinä Helsingin piirin toiminnan, talouden ja hallinnon koordinoinnista.

”On ilo palata mukaan Helsingin Demarinuorten toimintaan, tällä kertaa järjestösihteerin roolissa. Odotan innolla yhteistyötä osaavan piirihallituksen sekä innokkaiden aktiiviemme kanssa.” Meri iloitsee.

”On superhienoa saada Meri mukaan meidän porukkaan! Syksy ja vuodenvaihde tulee varmasti olemaan täynnä tekemistä aina eduskuntavaaleihin asti. Uskon, että Merin aktiivinen ja innostunut ote työhön ja toiminnan kehittämiseen on piirimme toiminnalle suureksi hyödyksi.” kertoo Helsingin Demarinuorten puheenjohtaja Benjamin Shemeikka tyytyväisenä.

Tervetuloa töihin Demarinuorille, Meri!

Lisätietoja:

Meri Leppänen
Helsingin Demarinuorten järjestösihteeri
meri.leppanen@demarinuoret.fi
puh. 040 933 0309

Benjamin Shemeikka
Helsingin Demarinuorten puheenjohtaja
benjamin.shemeikka@gmail.com