Helsingin Demarinuoret valitsivat ylimääräisessä piirikokouksessa perjantaina 18.2.2022 uudeksi puheenjohtajakseen loppuvuodelle 2022 Vilhelmiina Eskolan. Eskola on toiminut Helsingin Demarinuorten piirihallituksessa vuodesta 2021 ja siirtyy uuteen tehtävään varapuheenjohtajan roolista. 21-vuotias Eskola on porvoolainen kaupunginvaltuutettu sekä politiikan ja viestinnän opiskelija Helsingin yliopistosta.

”Odotan innolla, mitä puheenjohtajakausi tuo mukanaan! Helsingissä on hyvä porukka aktiivisia nuoria ja uskon, että saamme tänä vuonna paljon aikaan”, Eskola kommentoi valintaansa.

“Toivon, että pääsemme viimein järjestämään tapahtumia kasvotusten myös suuremmalla kokoonpanolla. Nuorten aktivointi koronarajoitusten jälkeen on tärkeää ja pohdimme siihen Helsingissä erilaisia keinoja. Aloitamme piirin kanssa pian myös valmistautumisen toukokuun liittokokoukseen ja arvaan jo, että Seinäjoella tulee olemaan hauskaa”, Eskola jatkaa piirin tulevasta toiminnasta.

“Olen iloinen, että piirin toiminta jää innostavan ja taitavan puheenjohtajan käsiin! Vilhelmiinan ajatuksilla ja osaamisella Helsingin Demarinuorissa muutetaan maailmaa rohkeasti ja suurella sydämellä myös jatkossa”, iloitsee piiriä vuosina 2021-2022 puheenjohtanut Joanna Ahola. Ahola aloitti Demarinuorten viestintäsuunnittelijana helmikuussa 2022.

Piirihallituksessa jatkavat syyskokouksessa valitut Mitro Kutvonen, Venla Lehtinen, Aaron Härkönen, Santeri Kupiainen, Venla McNamara, Matias Hietapakka, Alise Nieminen sekä Aino Palm, Nabilah Sarker, Benjamin Shemeikka ja Jaso Pipinen. Lisäksi ylimääräisessä piirikokouksessa hallituksen jäseneksi valittiin Markus Wright.

 

Kiinnostuitko toiminnasta? Ole rohkeasti yhteydessä!

 

Lisätietoja

Vilhelmiina Eskola
Puheenjohtaja
Helsingin Demarinuoret
vilhelmiina.eskola@outlook.com

Camilla Relander
Järjestösihteeri
Helsingin Demarinuoret
camilla.relander@demarinuoret.fi
puh. 040 933 0309