Helsingin Demarinuoret on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, joka toimii Helsingin kaupungin alueella. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset Helsingin Demarinuorten taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät, sekä Helsingin Demarinuorten piirihallituksen kanssa työskentely.

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta ja kykyä pääosin yksin työskentelyyn, intoa kehittää piirin toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja taloushallinnosta, hyvän kirjallisen ilmaisutaidon ja viestinnällisen osaamisen.

Emme oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla ja luoda uutta. Työssäsi apuna ja tukena on Helsingin Demarinuorten motivoitunut piirihallitus. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Työ on osa-aikainen (28h/vko) sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Pääasiallinen työpiste sijaitsee Helsingissä, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Työn luonne joustaa myös etätyöskentelyyn. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 3.4.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen vilhelmiina.eskola@outlook.com. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Etähaastattelut järjestetään ilta-aikaan viikoilla 14 ja 15. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan huhtikuun aikana.

Lisätietoja työstä antavat:

Vilhelmiina Eskola
Puheenjohtaja, Helsingin Demarinuoret
vilhelmiina.eskola@outlook.com
040 356 8146

Camilla Relander
Järjestösihteeri, Helsingin Demarinuoret
camilla.relander@demarinuoret.fi
040 933 0309