Helsingin Demarinuoret on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, joka toimii Helsingin kaupungin alueella. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset Helsingin Demarinuorten taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät, sekä Helsingin Demarinuorten piirihallituksen kanssa työskentely.

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta ja kykyä pääosin yksin työskentelyyn, intoa kehittää piirin toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja taloushallinnosta, hyvän kirjallisen ilmaisutaidon ja viestinnällisen osaamisen.

Emme oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla ja luoda uutta. Työssäsi apuna ja tukena on Helsingin Demarinuorten motivoitunut piirihallitus. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Työ on osa-aikainen (30h/vko) sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Pääasiallinen työpiste sijaitsee Helsingissä, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Työn luonne joustaa myös etätyöskentelyyn. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 6.1.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen irja.vaateri@gmail.com. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Etähaastattelut järjestetään ilta-aikaan viikoilla 2 ja 3. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan tammikuun lopussa tai helmikuun alusta.

Lisätietoja työstä antavat:

Irja Vaateri
Puheenjohtaja, Helsingin Demarinuoret
irja.vaateri@gmail.com

Jyri Tuokko 
Järjestösihteeri, Helsingin Demarinuoret
jyri.tuokko@demarinuoret.fi
040 933 0309