Ilmoittaudu mukaan SDP:n järjestöpäiville Vantaalle lauantaista 28.11. sunnuntaihin 29.11.! 

Luvassa on avartavia puheenvuoroja, monipuolisia työpajoja sekä verkostoitumista iltaohjelman merkeissä. Järjestöpäivät on suunnattu kaikille aktiiveillemme, erityisesti kuntavaaliehdokkuudesta kiinnostuneille tai kuntavaalikampanjan tekemisestä innostuville Demarinuorten jäsenille. Oma työpajalinjansa on myös kuntien kuntavaalipäälliköille. 

Paikkoja delegaatiossa on rajoitetusti, joten jos tiedät, että puolueosastosi on valmis maksamaan osallistumisesi järjestöpäiville, ethän ilmoittaudu mukaan Demarinuorten ja SONKin delegaatioon. Näin mahdollisimman moni nuori pääsee mukaan järjestöpäiville.

Osallistumismaksu
Demarinuorten ja SONKin delegaatiossa osallistuvien ei tarvitse maksaa järjestöpäivien osallistumismaksua. Delegaatiossa on 20 paikka Demarinuorten jäsenille ja 5 paikkaa SONKin jäsenille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Majoitus
Demarinuoret ja SONK maksaa osallistujiensa majoituksen kahden hengen huoneissa. Osallistujana sinun ei tarvitse huolehtia majoituksesta itse, vaan Demarinuoret hoitaa sen puolestasi. 

Matkakulut
SDP korvaa osallistujien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan 20 euron omavastuun jälkeen.

Lisätietoa järjestöpäivistä löytät SDP:n nettisivuilta.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄMÄN LINKIN KAUTTA

Demarinuoret:
Kia Koskelin
Järjestösihteeri
kia.koskelin@demarinuoret.fi

SONK:
Neea Kähkönen
Pääsihteeri
neea.kahkonen@sonk.fi