Tervehdys!

Olen Inna Rokosa, 23-vuotias opiskelija ja järjestövaikuttaja. Asustelen Tampereella avopuolisoni ja kissani kanssa. Järjestövaikuttamisen lisäksi vietän vapaa-aikani liikunnan ja kulttuurin parissa – perheen ja ystävien kanssa vietettyä aikaa unohtamatta.

Usko parempaan tulevaisuuteen ja halu toimia sen saavuttamiseksi sai minut mukaan politiikkaan vuonna 2012, kun minua pyydettiin SDP:n kunnallisvaaliehdokkaaksi. Siitä lähtien olen tehnyt intohimoisesti työtä oikeudenmukaisemman tulevaisuuden puolesta. Esimerkiksi viime keväänä toimin SDP:n eduskuntavaaliehdokkaana.

Demarinuorissa aloin vaikuttaa pian kunnallisvaalien jälkeen, kun minut valittiin Tampereen Demarinuorten puheenjohtajaksi. Samoihin aikoihin toimin myös Länsi-Suomen Demarinuorten hallituksessa. Viimeiset kaksi vuotta olen vaikuttanut Demarinuorten liittohallituksessa. Kokemukseni Demarinuorten toiminnasta on siis kolmitasoista; tunnen niin aluejärjestön, piirijärjestön kuin koko liiton toimintaa.

Järjestökokemukseni ei rajoitu pelkästään politiikkaan. Vuodesta 2011 asti olen tehnyt töitä syömishäiriöön sairastuneiden ja heidän läheistensä hyvinvoinnin edistämiseksi. Aloitin toimimalla syömishäiriöön sairastuneiden vertaistukiryhmän ohjaajana Tampereella. Nykyisin toimin Syömishäiriöliitto – SYLI ry:n sekä sen paikallisyhdistyksen hallituksissa.

Ihmisenä olen herkkä ja vahva, tiedonhaluinen taistelija. Eläydyn helposti toisten ihmisten tunteisiin, mutta päätökset pyrin tekemään rationaalisesti. Yleensä puhun vain silloin, kun minulla on asiaa. Ajattelen, että puhuessamme toistamme usein vain sen, minkä jo tiedämme, mutta kuunnellessamme opimme aina jotain uutta. Koen, että politiikan kentällä vahvuuteni on juurikin kykyni kuulla ja kuunnella.

Olen ehdolla Demarinuorten varapuheenjohtajaksi, koska minulla on luja tahto toimia sosialidemokraattisten arvojen edistämiseksi ja oikeudenmukaisemman tulevaisuuden rakentamiseksi. Persoonallisten vahvuuksieni myötä minun olisi helppo kehittää Demarinuoria yhteisönä innostavammaksi ja välittävämmäksi. Lisäksi vahvasta ja monipuolisesta järjestökokemuksestani on hyötyä, kun Demarinuoria halutaan kehittää yhä kiinnostavammaksi ja vaikuttavammaksi poliittiseksi nuorisoliikkeeksi.

Lisää ajatuksistani voit lukea esimerkiksi pian päivittyviltä nettisivuiltani osoitteessa innarokosa.fi. Minulle voi myös aina laittaa viestiä osoitteeseen inna.rokosa@gmail.com.

Ollaan yhteydessä!

Lue Innan visio Demarinuorista:

Kaiken pohjana on innostava ja välittävä yhteisö