Hei Itä-Suomen Demarinuorten jäsen!

Tämä on Itä-Suomen Demarinuorten jäsenviesti 8/2014. Jäsenviesti ilmestyy kaikille Itä-Suomen Demarinuorten jäsenille. Muistathan päivittää yhteystietosi nettisivujemme kautta, jotta viestit saapuvat varmasti perille. Informaatioita toiminnastamme saat helposti myös nettisivuiltamme http://www.itasuomendemarinuoret.fi  tai facebook-sivuiltamme. https://www.facebook.com/pages/itasuomendemarinuoret

Paikkallistapahtumista  eli  esimerkiksi Kuopiossa, Savonlinnassa ja Joensuussa olevista tapahtumista löydät infoa nettisivuiltamme ja paikallisten osastojen FB-sivuilta.

https://www.facebook.com/JoensuunDemarinuoret

https://www.facebook.com/groups/117175491640115/?fref=ts

 

 

 

Tässä viestissä:
1) Itä-Suomen Demarinuorten tapahtumia

 

2)  Valtakunnallisia tapahtumia

3) Muita mielenkiintoisia tapahtumia  Itä-Suomessa

_____________________________________________________

1)

#NYT #OLLAAN #ROHKEASTI #DEMAREITA

Osallistu Facebookissa ajankohtaiseen keskusteluun. Vieraile Itä-Suomen Demarinuorten facebook-sivuillamme ja kerro mm. mitä sinä haluat, että Demarinuoret lähtevät ajamaan eduskuntavaaliteemoinaan. Keskusteluaiheet vaihtuvat aktiivisesti ja osallistujien kesken arvotaan pieniä palkintoja hyvistä argumenteista. Mukana keskusteluissa myös alueen nuoria eduskuntavaaliehdokkaita

 

 

EHDOTA TEEMOJA ENSI VUODELLE

Mitä sinä haluat, että Itä-Suomen Demarinuoret tekevät ensi vuonna? Aika osallistua on juuri nyt. Lähetä puheenjohtajalle tai järjestösihteerille viestiä ja tuo mielipiteesi julki. Ensi vuoden toiminnasta käydään myös keskustelua Facebookissa. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

 

 

ITÄ-SUOMEN DEMARINUORET SKYPESSÄ

Itä-Suomen Demarinuoret lanseeraavat uuden keskustelutunnin Skypessä. Paikalla keskustelemassa mm. piirin puheenjohtaja ja muita aktiiveja. Tule oppimaan, keskustelemaan ja jopa väittelemään ajankohtaisista aiheista. Skype- keskusteluihin voi osallistua myös vain kuunnellen. Tervetuloa kokeilemaan uutta ja erilaista!

Ensimmäinen Skypetunti keskiviikkona 3.9  klo 18!

 

 

 

29. 8 TAVATTAVISSA ITÄ-SUOMEN DEMARINUORET JA ANTTI RINNE
Pe 29.8.       Joen Yö, Rantabulevardi klo 14–20, SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne paikalla klo 16.00. Yksinkertainen on kaunista. Vai onko? Nyt sinulla on valta päättää mitä pinssissäsi lukee. Minkä puolesta sinä taistelet? Itä-Suomen Demarinuoret yhdessä Joensuun Demarinuorten kanssa valtaavat Joen Yön. Pisteellä vierailee myös SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne. Tulehan mukaan, kerro mikä maailmassa mättää ja tuunaa pinssisi!

 

 

 

MITÄ MUUTA?

Elokuun ja syyskuun aikan kierretään  ahkerasti myös kouluja, messuja ja muita tapahtumia! Jos sinulle tulee mieleen jokin paikka tai tapahtuma, jossa Demarinuorten tulisi olla mukana niin ilmoitathan järjestösihteerille niin tulemme paikalle!

 

 

 

_____________________________________________________

2) TT3: Mediakoulutus

 

Tulevaisuuden Tekijät –koulutussarjan viimeinen osa painottuu mediakoulutukseen ja antaa käytännön työkaluja politiikan tekemiseen. Tässä koulutuksessa on mahdollisuus harjoitella esiintymistä ensimmäisiä kertoja, päästä eroon esiintymisjännityksestä ja kokeilla uutta.

Viikonloppu vietetään viestintään erikoistuneella Voionmaan opistolla. Kouluttajat ovat alan pitkäaikaisia ammattilaisia ja heidän johdollaan päästään tekemään konkreettisia harjoituksia, joissa harjoitellaan radiohaastatteluja, opitaan pitämään puheita sekä esiintymään kameran edessä.

Mediakoulutus sopii myös pidempään mukana olleille ja se on joka vuosi koettu koulutussarjan parhaimmaksi osioksi, joten tätä ei kannata jättää väliin! Ilmoittaudu osoitteessa demarinuoret.fi

 

 

3) Muita mielenkiintoisia tapahtumia  Itä-Suomessa

 

Itä-Suomen SAK-päivien nuorten tapaaminen

Itä-Suomen SAK-päivillä järjestetään nuorten tapaaminen sunnuntaina 5.10. kello 9–10. Nuorten tapaamiseen osallistuvat ilmoittautuvat erikseen alempana sivulla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen sisältää myös muun Itä-Suomen SAK-päivien ohjelman 4.–5.10.

SAK-päivillä pureudutaan tällä kertaa tuleviin eduskuntavaaleihin ja Itä-Suomen kehittämiseen sekä tietenkin ajankohtaisiin työmarkkina- ja eläkekysymyksiin. Luvassa on kipakoita keskusteluita ja vaalipaneeli.

SAK-päivien osallistumismaksu on 40 euroa ilman majoitusta. Majoittuville osallistumismaksu on 80 euroa, mikä sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa.

Yhteiskuljetukset kulkevat reittejä Iisalmi – Siilinjärvi – Kuopio – Suonenjoki – Pieksämäki – Varkaus – Joensuu ja Mikkeli – Juva – Savonlinna – Kitee – Joensuu. SAK korvaa liittymäkuljetusten matkakulut yhteiskuljetukseen. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mistä nouset kyytiin.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät alempaa.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu nuorten tapaamiseen 5.9. mennessä alla olevan linkin kautta. Ilmoittaudut samalla kaikkiin Itä-Suomen SAK-päivien tapahtumiin.

http://www.lyyti.in/ItaSuomen_SAKpaivat_Joensuussa_nuoret_4077

 

 

 

 

 

 

Toverillisin terveisin,
Eveliina Reponen
Järjestösihteeri
Itä-Suomen Demarinuoret ry
040-484 6774