IUSY World Festival 2014 on täällä! Kesäfestarit järjestetään 20.–26.8. Maltalla. Leiripaikka on Ghajn Tuffieha Camping Site. Festareilla on laadukasta poliittista ohjelmaa, tuhansia tovereita ympäri maailman ja hillitön meininki. Tarkemmat tiedot IUSY:n nettisivuilta: http://www.iusy.org.

Demarinuoret ja SONK lähettävät festareille 20 hengen delegaation. Ilmoittautuminen alkaa 7.5. klo 11 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomake julkaistaan ensin Demarinuorten Facebook – sivulla ja SONKin Facebook –sivulla. Lisäksi linkki julkaistaan saman tien järjestöjen kotisivuilla.

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt!

Ilmoittautumista varten tarvitaan seuraavat tiedot: koko nimesi (kuten passissa), kansalaisuus, syntymäaika, syntymäpaikka, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero, passin numero, passin myöntöpaikka, myöntöpäivä, viimeinen voimassaolopäivä, erityisruokavaliot/allergiat sekä yhteyshenkilö hätätapauksissa. Ilmoittautumislomake tulee täyttää kokonaan tai ilmoittautumista ei hyväksytä.

Ilmoittautumisen yhteydessä on myös kerrottava, mikäli et tule ryhmän kanssa samoilla meno-paluulennoilla. Näissä tilanteissa ostat itse kaikki matkasi ja jälkikäteen korvaamme enintään summan, joka vastaa ryhmälle varattujen lentojen hintaa. Mikäli peruutat lentosi myöhemmin, olet vastuussa vaihtoehtoisen lentosi kustannuksista täysin itse. Demarinuoret ja SONK matkaavat Luqan lentokentältä festaripaikalle myöhemmin määriteltyyn aikaan. Sinun on itse pidettävä huoli siitä, että ehdit tähän kyytiin tai joudut hoitamaan itse kyytisi festaripaikalle.

Osallistumismaksu on 300 euroa. Hinta pitää sisällään matkat kotimaassa ja ulkomailla sekä osallistumismaksun, majoituksen ja ruuat. Osallistumismaksu peritään kahdessa osassa. Ensimmäinen osa 150 euroa laskutetaan siten, että eräpäivä on 28.7. Toinen osa 150 euroa laskutetaan festarin jälkeen.

Huomioithan, että festareilla majoitutaan 6 hengen teltoissa. Lisäksi jokainen osallistuja sitoutuu osallistumaan aktiivisesti leirin ohjelmaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut perumaan osallistumisen, peritään koko osallistumismaksu 300e. Sairaustapauksissa matkan voi peruuttaa ensimmäisen maksuosan (150e) hinnalla, mikäli lääkäri kieltää matkustamasta (vaadimme lääkärintodistuksen).

Lisätiedot festarista ja ilmoittautumisesta:
Elisa Selinummi
elisa.selinummi@demarinuoret.fi
0400 671 203