Maailman Demarinuoret (IUSY) ja Euroopan Demarinuoret (YES) järjestävät suuren kansainvälisen 15th University on Youth and Development -tapahtuman yhteydessä oman seminaarin YK:n vuosituhattavoitteista. Mitä tavoitellaan seuraavaksi? Mitkä ovat uudet vuosituhattavoitteet? Miltä maailma näyttää Post 2015?

Seminaari ja koulutus järjestetään 20.–28.9.2014 Euro-Latin American Youth Centressä (CEULAJ), joka sijaitsee Mollinassa, Espanjassa (70km Malagasta).

Demarinuoret ja SONK lähettää tapahtumaan kolme osallistujaa. Lähtijät valitaan hakemusten perusteella. Lähetä oma vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 26.8. sähköisesti Demarinuorten KV-sihteerille: elisa.selinummi@demarinuoret.fi.

Osallistumismaksu on 200 euroa ja se laskutetaan osallistujilta jälkikäteen. Maksu sisältää matkat kotimaassa ja ulkomaille, ruuat, osallistumismaksun ja majoitukset. Haun päättymisen jälkeen hakijoille ilmoitetaan delegaation kokoonpanosta ja siinä yhteydessä valittujen on vahvistettava osallistumisensa. Muutoin peruuttaa voi vain sairaustapauksissa.

Osallistujien velvoitteena on toimittaa tapahtumasta n. 2000 merkin mittainen vapaamuotoinen raportti, jossa kuvataan tapahtuman keskeisiä sisältöjä. Mikäli raporttia ei toimiteta, osallistujalta peritään kaksinkertainen osallistumismaksu. Vaihtoehtoisista ja luovista raportointitavoista voidaan sopia erikseen ottamalla yhteyttä elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi. Raportit lähetetään liittohallitukselle, kv-työryhmälle ja julkaistaan sopivassa muodossa liittojen nettisivuilla.

Lisätietoja:
Elisa Selinummi
elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi
+358 400 671 203