Demarinuoret hakee järjestösihteeriä Pohjois-Suomen piiriin!

Hakuaikaa on jatkettu tehtävään 10.3. asti. Tähän mennessä tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset Pohjois-Suomen Demarinuorten ja sen paikallisyhdistysten taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät sekä Pohjois-Suomen Demarinuorten piirihallituksen kanssa työskentely.

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, intoa kehittää piirin toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattistaarvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja ymmärryksen kirjanpidosta. Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla ja luoda uutta. Työssäsi apuna ja tukena on Pohjois-Suomen Demarinuorten piirihallitus sekä Demarinuorten keskustoimiston porukka. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhteen ehdot. Työ on vakituinen ja osa-aikainen (21h/vko) sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Oulussa, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 10.3. aikana sähköpostitse osoitteeseen paasihteeri@demarinuoret.fi Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Työ alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja työstä antavat:

Lotta Kuismanen (arkisin klo 15 jälkeen)
Puheenjohtaja, Pohjois-Suomen Demarinuoret
lotta.kuismanen@demarinuoret.fi
045 8957757

Simo Rissanen
Pääsihteeri, Demarinuoret
simo.rissanen@demarinuoret.fi
050 466 9003