venlamarikaukkoHei Itä-Suomen Demarinuorten jäsen!

Tämä on Itä-Suomen Demarinuorten jäsenviesti 11/2014. Jäsenviesti ilmestyy kaikille Itä-Suomen Demarinuorten jäsenille. Muistathan päivittää yhteystietosi nettisivujemme kautta, jotta viestit saapuvat varmasti perille. Informaatiota toiminnastamme saat helposti myös nettisivuiltamme http://www.itasuomendemarinuoret.fi  tai facebook-sivuiltamme. https://www.facebook.com/pages/itasuomendemarinuoret

Paikkallistapahtumista  eli  esimerkiksi Kuopiossa, Savonlinnassa ja Joensuussa olevista tapahtumista löydät infoa nettisivuiltamme ja paikallisten osastojen FB-sivuilta. https://www.facebook.com/JoensuunDemarinuoret ja
https://www.facebook.com/groups/117175491640115/?fref=ts

Tässä viestissä:

1) Itä-Suomen Demarinuorten tapahtumia
2)  Joensuun Demarinuorten tapahtumia

3) Kuopion Demarinuorten tapahtumia

4)  Itä-Suomen Demarinuorista Savo-Karjalan Demarinuoret ja muutoksia toiminta-alueessa

5) Valtakunnallisia Demarinuorten tapahtumia
_____________________________________________________
1) Itä-Suomen Demarinuorten tapahtumia
3.12 klo 18 ITÄ-SUOMEN DEMARINUORET SKYPESSÄ. Kyselytunnin aiheena eduskuntavaalit ja SDP:n vaaliohjelma.

Itä-Suomen Demarinuoret lanseerasivat syyskuussa uuden keskustelutunnin Skypessä ja kyselyntunti saa nyt jatkoa.  Tällä kertaa paikalla keskustelijoina mm. nuoria ehdokkaita ja vaalityöntekijöitä. Tule oppimaan, keskustelemaan ja jopa väittelemään ajankohtaisista aiheista. Skype- keskusteluihin voi osallistua myös vain kuunnellen. Tervetuloa kokeilemaan uutta ja erilaista!

 

PALAUTETTA VUODESTA 2014

Oheisesta linkistä löydät toiminnan kehittämiseen käytettävän kyselyn. Anna palautetta ja ideoita toiminnasta ja kerro omista kokemuksistasi. Piirin tehtävänä on koordinoida alueen toimintaa ja toimia ohjaavana tukena paikallisosastoille. Arvioinnissa voit kommentoida niin valtakunnallista, alueellista eli piirin toimintaa kuin paikallista osastojen toimintaa. Vastausaikaa on 11.12 asti. Kiitos panoksestasi toiminnan kehittämiseen!

https://fi.surveymonkey.com/r/YV5765V

 

DEMARINUORTEN TAPAHTUMA minun kaupunkiin?

Oletko innostaja tai innovatiinen uudistaja? Onko sinulla ideoita kuinka puolueeseemme olisi helpompi tulla mukaan? Kaipaatko uutta tekemistä ja uusia kavereita? Haluaisitko olla mukana uudenlaista hanketoimintaa?

Savo-Karjalan vaalipiirissä käynnistetään piakkoin nuorten aktivoimiseen tähtäävä nuorisohanke. Hanketta vetää ja ohjaa Savo-Karjalan piirihallituksen jäsen ja Itä-Suomen Demarinuorten järjestösihteeri Eveliina Reponen. Eveliina haluaa juuri sinut mukaan ohjaamaan hanketta! Hankkeessa etsitään uusia toimintamalleja, tuetaan osastoja, avataan ovia uusille toimintaryhmillle, järjestetään nuortennäköisiä tapahtumia ja ennen kaikkea pidetään hauskaa porukalla!  Hae hankkeen ohjausryhmään ja tuo oma äänesi kuuluviin! Ohjausryhmä kokoustaa pääasiassa sähköpostitse ja etäpäätteillä, mutta mahdollisuuksien mukaan myös kasvotuste! Aiempaa kokemusta hanketyöskentelystä ei tarvita, sillä kaikki uusi on tervetullutta!
Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian: eve.reponen@gmail.com tai 0451126396

_____________________________________________________________
2) Joensuun Demarinuorten tapahtumia

1.12  klo 19 #PORUKALLA TEATTERIIN

Ensi maanantaina suuntaamme kaupunginteatteriin katsomaan näytelmää Working Class Hero. Tervetuloa mukaan katsomaan viimeisiä harjoituksia ja antamaan palautetta näytelmästä! Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta ja tilaisuus on maksuton!

 

10.12 PUNAVIHREÄT PIKKUJOULUT

Mitä tulee kun Joensuun Demarinuoret,, Joensuun Seudun Vasemmistonuoret ja Joensuun Vihreät Nuoret ja Opiskelijat – JoViNO laitetaan samaan tilaan?
Kaikkien aikojen parhaimmat pikkujoulut tietenkin! Tervetuloa mukaan viettämään hauskaa iltaa ja olemaan juuri sopivasti poliittisia! Tapahtuma järjestetään Joensuun Työväenyhdistyksen tiloissa osoitteessa Kauppakatu 32. Tilaisuus alkaa kello 19. Tule viettämään iltaa huippuporukalla!

 

Lisäksi luvassa pieniä tempauksia ja tekemistä!

Vuoden alussa taas tapahtuu! Tutustu Joensuun Demarinuorten toimintasuunnitelmaan nettisivuillamme ja valmistaudu aktiiviseen kevääseen!

___________________________________________________________________________

3) Kuopion Demarinuorten tapahtumia

27.11 Kahvittelut Coffee House

12.12 klo 19 Monikulttuuriset pikkujoulut Torpan kellarissa
Tervetuloa mukaan kaikkiin tapahtumiimme. Sinun ei tarvitse olla Demarinuorten jäsen osallistuaksesi. Kahvitapaamiset alkavat aina klo 18.00. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia.
Lisää infoa:

Pauliina Timonen
järjestökoordinaattori/sihteeri
046-60 60 862
pauliina.timonen@sdp.fi
_____________________________________________________________________

4)  Itä-Suomen Demarinuorista Savo-Karjalan Demarinuoret ja muutoksia toiminta-alueessa

Itä- Suomen Demarinuoret syyskokous on hyväksynyt sääntömuutokset, joissa Itä-Suomen Demarinuoret vaihtavat nimensä Savo-Karjalan Demarinuoriksi ja piirin toiminta-alueeksi tulee Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala. Etelä-Savo siirtyy osaksi uutta Kaakkois-Suomen Demarinuorten piiriä. Sääntömuutokset ovat Demarinuorten liittohallituksen käsiteltävinä, jonka jälkeen säännöt siirtyvät patentti- ja rekisterihallituksen hyväksyttäväksi. Sääntö- ja nimimuutos tulee voimaan vuoden alusta. Muutoksia mm. nettisivuihin ja facebook-sivujen nimeen on tulossa piakkoin.

Nimenmuutoksen yhteydessä Savo-Karjalan Demarinuoret myös uudistavat ilmettään ja lanseeraavat uusia materiaaleja.

______________________________________________________________________

5) Valtakunnallisia Demarinuorten tapahtumia

Tervetuloa glögeille!

Lämpimästi tervetuloa Demarinuorten ja SONKin glögeille 3.12.2014 klo 15–18 Saariniemenkatu 6:een.

Tilaisuudessa julkistetaan klo 15.30 Demarinuorten uusi yleisilme ja eduskuntavaalikampanja. Glögeillä pääset myös tutustumaan SONKin uuteen puheenjohtajaan Hanna Huumoseen.

Perinteiseen tapaan tarjolla on jouluista tunnelmaa, höyryävää glögiä ja toverillista seuraa.

Ystävälllisin terveisin,
Joona Räsänen ja Anette Karlsson

 

Tapahtumakalenteri 2015 – merkitse päivät ylös!

Aktiivipäivät 9.-11.1. Tampere

Vaaliristeily 31.1.-1.2. Turku

TT1 27.2.–1.3. Oulu

Eduskuntavaalit 19.4.

Kevätseminaari 22–24.5. Pääkaupunkiseutu

Kesäleiri (+TT2) 31.7.–2.8. Häme

YES:n kesäleiri

Piirihallitusten koulutuspäivä 12. – 13.9. Lappeenranta

TT3 2.-4.10. Voionmaan opisto

Syysseminaari 31.10.–1.11.2015

Glögit 2.12. Helsinki
Toverillisin terveisin,
Eveliina Reponen
Järjestösihteeri
Itä-Suomen Demarinuoret ry
040-484 6774