Tämä on Itä-Suomen Demarinuorten jäsenviesti 12/2013. Jäsenviesti ilmestyy kaikille Itä-Suomen Demarinuorten jäsenille sähköpostitse.

Tässä viestissä:
1) Päivittyneet yhteystiedot

2) Demarinuorten tapahtumatoimintaa
A) Itä-Suomen Demarinuorten yhteinen koulutus- ja ryhmäytymisviikonloppu Nurmeksessa
B ) Tulevaisuuden Tekijät 1 koulutus Joensuussa

3) Muita mielenkiintoisia tapahtumia
A) Arvomeri-risteily
B ) Riitta Myllerin vaalityö tule mukaan!

1) Päivittyneet yhteystiedot
Itä-Suomen Demarinuorten järjestösihteerinä aloitti joulukuun puolivälissä Eveliina Reponen. Eveliina on aiemmin toiminut muun muassa piirimme puheenjohtajana. Tavoitat järjestösihteerimme sähköpostilla eveliina.reponen@demarinuoret.fi tai puhelimella 040-484 6774. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 32, 80110 Joensuu olet enemmän kuin tervetullut myös käymään toimistollamme vaikka kahvikupposella.

Itä-Suomen Demarinuorten puheenjohtajana toimii vuonna 2014 Joonas Honkimaa. Piirihallituksessa toimivat Johanna Verho, Janne Majasalmi, Simo Suksi, Henri Ruuskanen, Linda Sorrius-Aurelius ja Joakim Kärkäs.
Paikalliset Demarinuoret löydät helposti myös facebookista ja nettisivuiltamme:http://www.itasuomendemarinuoret.fi/ Itä-Suomen Demarinuoret facebookissa:https://www.facebook.com/pages/Itä-Suomen-Demarinuoret/222577727850558
Joensuun Demarinuoret facebookissa: https://www.facebook.com/JoensuunDemarinuoret?fref=ts
Kuopion Demarinuoret facebookissa: https://www.facebook.com/groups/117175491640115/?fref=ts

2) Demarinuorten tapahtumatoimintaa
A) Itä-Suomen Demarinuorten yhteinen koulutus- ja ryhmäytymisviikonloppu Hyvärilässä, Nurmeksessa 11-12.1.2014.
Itä-Suomen Demarinuoret järjestävät viikolopputapahtuman ja koulutuksen Nurmeksessa tammikuun toisena viikonloppuna Hyvärilässä, Nurmeksessa. Viikonlopun hinta on 45 euroa per osallistuja ja tällä kustannetaan tapahtuman matkat, majoitus ja ruokailukulut. Lisätietoa viikonlopputapahtumasta saat järjestösihteeriltä. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki alueen demarinuorten jäsenet. Viikonlopun agendalla on muun muassa kokouskäytöntöihin ja hallitustoimintaan tutustumista, analyysia vaikuttamisen ja vallan suhteesta, valmistautumista vuoden 2014 vaaleihin ja huima määrä päteviä paikallisia puhujia! Sitova ilmoittautuminen järjestösihteeri Eveliina Reposelle sähköpostitse osoitteeseen eveliina.reponen@demarinuoret.fi 2.1 mennessä. Paikkoja on varattu 20.

 Tulevaisuuden Tekijät 1 koulutus
Demarinuorten uusille jäsenille tarkoitettu koulutusohjelma
Tulevaisuuden Tekijät järjestetään kolmessa osassa. Kaksi ensimmäistä osaa järjestetään keväällä ja viimeinen kolmas osa syksyllä. Perinteinen Tulevaisuuden Tekijät -koulutus alkaa 14. 16.2.2014 Joensuussa. Koulutussarjan jokaisella osiolla on tarjolla laadukasta, erityisesti Demarinuorten uusille jäsenille suunnattua ohjelmaa. Tapahtumasta tulee lisätietoa lähempänä ja pääset ilmoittautumaan tapahtumaan Demarinuorten sivujen kautta:https://demarinuoret.fi/2013/10/31/tulevaisuuden-tekijat-1-koulutus/.
Tulevaisuuden tekijät on mahtava mahdollisuus lähteä vauhdilla mukaan Demarinuorten toimintaan! Jos, et pääse osallistumaan koulutukseen tai olet jo käynyt läpi koko koulutussarjan, niin olet myös tervetullut pelkästään Joensuun Demarinuorten järjestämään illanviettoon perjantaina 14.2. Tästä saat lisätietoa lähempänä ajankohtaa vielä helmikuun jäsenkirjeessä!

3) Muita mielenkiintoisia tapahtumia
A) Arvomeri-risteily
Demarinuoret on mukana SDP:n jäsenristeilyllä 18.-19. tammikuuta 2014. Silja Europalle kokoontuu keskeisiä demarivaikuttajia ja aktiivisia jäseniä. Laivalla kuullaan SDP:n eurovaaliehdokkaita, ministereitä, SDP:n kansanedustajia sekä sisarjärjestöjen edustajia. Kuten risteilyillä yleensäkin, viihdekattaus on laaja eikä kukaan jää ilonpidosta paitsi.

Risteilylle lähdetään lauantaina 18.1.2014 klo 18.30 Helsingin Länsisatamasta (Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki). Paluu Helsinkiin tapahtuu sunnuntaina 19.1. klo 16.00. Matkalla on mahdollisuus tutustua Tallinnan kulttuuritarjontaan sunnuntaina klo 8-12 välisenä aikana.
Arvomeri-risteily Tallinnaan 18. 19.1.2013
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: pohjois.karjala@sdp.fi

 Riitta Myllerin vaalityö
SDP:n kansanedustaja ja pitkäaikainen europarlamentaarikko Riitta Myller on ehdokkaana Euroopan unionin parlamenttivaaleissa.

Vaalityö tarvitsee aktiiviset tekijänsä ja Riitta haluaa juuri sinut mukaan osaavaan tiimiinsä. Tervetuloa tekemään vaalikampanjaa, jolla saadaan Sinun Äänesi kuuluumaan Euroopassa!

Ilmoittaudu mukaan tekemään vaalityötä ja tukemaan Riittaa lähettämällä postia osoitteeseen riitta.tukiryhma@gmail.com

Toverillisin terveisin,

Eveliina Reponen
Järjestösihteeri
Itä-Suomen Demarinuoret ry
eveliina.reponen@demarinuoret.fi
040-484 6774

Rauhallista joulua ja stressitöntä vuotta 2014!

kpo8