Demarinuoret on valinnut Jenni Langin, 28, liiton uudeksi viestintäsuunnittelijaksi. Hän vastaa työssään Demarinuorten sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, tiedottamisesta sekä markkinoinnin suunnittelusta. Lang aloitti viestintäsuunnittelijana 09.10.

Helsingistä kotoisin oleva Lang on aikaisemmin toiminut muun muassa Helsingin Demarinuorten varapuheenjohtajana, Demarinuorten kv- ja toisen asteen koulutuspoliittisessa työryhmässä, sekä Suomen Ammattiin Opiskelevien Litto – Sakki ry:n hallituksessa (2012-2014). Lisäksi hän on vastannut mm. tapahtumien viestinnällisistä ja tuotannollisista tehtävistä Nuorisoasiainkeskuksen tapahtumatuotannoissa Helsingin kaupungilla. Lang on työskennellyt Demarinuorilla järjestösihteerinä vuodesta 2016 vastaten tapahtumista ja jäsenasioista. Hän on myös tehnyt Demarinuorten viestintää aikaisemmin yhdessä viestintäsuunnittelijan kanssa. Töiden lisäksi hän opiskelee Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa liiketalouden tradenomiksi.

“On aivan mahtavaa päästä kehittämään Demarinuorten viestintää vielä entistäkin vaikuttavammaksi. Aion kehittää tulevaa viestintäämme graafisella puolella, sekä viedä viestintäämme visuaalisempaan, nykyaikaisempaan ja freshimpään ilmeeseen. ”, Lang kertoo innoissaan.

”Tulevina vuosina Demarinuorissa tullaan tekemään paljon viestinnällistä sisältöä erityisesti jäsenhankinnan ja kuntavaaleihin valmistautumisen parissa. Demarinuoret ovat Suomen paras väylä nuorille päästä vaikuttamaan politiikkaan, joten siltä meidän tulee myös näyttää ja kuulostaa. Jennin osaaminen on tässä työssä erittäin arvokasta” pääsihteeri Alahuhta päättää.

Lisätiedot:

Veera Alahuhta
Pääsihteeri
veera.alahuhta@demarinuoret.fi
p. 040 827 9779

Jenni Lang
Viestintäsuunnittelija
jenni.lang@demarinuoret.fi
p. 040 125 9465